ja u siebie mialem przód 17mm tył 20mm tylko mialem felge 8J a u Ciebie chyba 7.5 ?szczep pisze:przód 15mm ET23 końcowe, tył 20mm ET18 końcowe po zastosowaniu dystansu
[GOLF MK4] by szczep, KW_Lorinser_WOB_Hella_US'y
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[GOLF MK4] by szczep, bling bling, opona założona
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
konrad..szczep
mozecie mi podac numery z ETKI dla tych waszych felg BBS RC -> dla 7,5J i 8J ?
mozecie mi podac numery z ETKI dla tych waszych felg BBS RC -> dla 7,5J i 8J ?
______LET's GOLF______

MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583

MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
KonradzikIV, tak moje były tylko 7.5J
Paluch_wroc, niestety partycja mi się posypała i ETKA nie bangla
Paluch_wroc, niestety partycja mi się posypała i ETKA nie bangla

właściwy wybórszczep pisze:właśnie dostałem kapselki

[GOLF MK4] by szczep
Piwo wisiszszczep pisze:właśnie dostałem kapselki![]()

2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
[GOLF MK4] by szczep
Nawet 2vr6syncro pisze:Piwo wisisz![]()
![]()

Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[GOLF MK4] by szczep
dziś zgodnie z hasłem "Zimo W********aj"
wpadł zregenerowany KW na przód
nareszcie nie podpieram się lusterkami w zakręcie
Dzięki Piotr85 & Wegiel za pomoc i ubaw po pachy

Dzięki Piotr85 & Wegiel za pomoc i ubaw po pachy

[GOLF MK4] by szczep
szczep, ogień będzie na kółkach na nowy sezon, aż mi ślina po brodzie leci na myśl jaki będzie efekt końcowy

Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
[GOLF MK4] by szczep
szukałem, szukałem i znalazłem 2szt 215/40/18 Bridgestone Potenza RE 050 A RFT
opona z systemem Run Flat ,a mimo to ładnie się ułożyła na 9J
i przymiarka

i przymiarka

Ostatnio zmieniony czw sty 20, 2011 18:29 przez szczep, łącznie zmieniany 2 razy.
[GOLF MK4] by szczep
Wszystko ładnie ale sterczy jak koza ten tył 
ps. Jakoś mało blink, blink widzę musisz dać jakieś nakładki chromowane na lusterka, tylny znaczek, widziałem fajne wloty chrom M3 na taśmę przyklejane też dadzą rade no i na klamki także chrom jam ma być Dub to może łańcuch na szyje ze znaczkiem VW

ps. Jakoś mało blink, blink widzę musisz dać jakieś nakładki chromowane na lusterka, tylny znaczek, widziałem fajne wloty chrom M3 na taśmę przyklejane też dadzą rade no i na klamki także chrom jam ma być Dub to może łańcuch na szyje ze znaczkiem VW

Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- heyus1986
- Gadatliwa bestia
[GOLF MK4] by szczep
No dobrze ta oponka sie naciagla i fajnie wyglada na autku tylko bede czekal az zalozysz cztery bo wtedy to bedzie miolo efekt pozddro
Był GOLF II GTD --> viewtopic.php?f=87&t=150527" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;
Teraz śmigam Passat b3 Variant 1.9tdi 116 km --> viewtopic.php?f=91&t=395759" onclick="window.open(this.href);return false;