Napewno sie znajdziecie duzoterenu tam nie ma,a ja potem dojade:)Tylko mi zadnych sesji nie robic bez calej ekipypczerniej pisze:Poncek ja jakos tez bede ok 10 juz na mijscu taze jak cos bede cie szukal
MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Mialem dzisiaj po pracy chwilke,pogoda juz ladna,slonko swiecilo wiec zabralem sie za zakladanie foteli do golfika,kanapa niestet bedzie dopiero jutro Wrzucam fotki jak to wyglada,ale w rzeczywistosci i tak jest lepszy efekt,jakos fotki tego nie oddaja Aha dywaniki juz sa zamowione inne wiec nic o nich nie pisac
Ostatnio zmieniony wt lip 03, 2007 21:08 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Widze ze wlasnie nie widac na fotach jak one wygladaja naprawde bo to nie sa biale a jasny szary,a srodek jest mocno czarny,zagolwki beda cale szare i kanapa wiecej szarego mniej czarnego:)Calos jak bedzie to cykne foto,bo wtedy tez bedzie inaczej to wygladalo.Co do ceny jutro bede sie targowal i zobaczymy ile wyjdzieMarcin SoYa pisze:kkkubek, zagłóweczki cale białe ?
NORD-VAG.PL