Moderator: G0 Karcio
oj uwierz , że w nocy jest to fajnie przejrzystegrzaneczka997 pisze:cowboy, wg mnie te znaczki niepotrzebnie czerwone sa.... ale i tak ladny efektteraz guziczki musisz na niebiesko zrobic
mam nawet kilkanaście diodek czerwonych i niebieskich, które kupiłem jak miałem to robić na diodach ale nie wiem czy mi się bedzie chciałoGoofi pisze:Nie wiem jak jest z podswietlaniem wlacznikow od klimy, gdy sa przycisniete, ale mozesz dac je na niebiesko a czerwony przy wcisnietym
wszystko jest u mnie z regulacjąTominator pisze:poza tym radze także podłączyć inwerter do regulacji jasnosci podświetlenie
darek-37 pisze:ile kosztowała cię turbina?
Mekto pisze:z tego co pamiętam to koleś wołał ok. 900zł
a masz wtryski ASV ?Mekto pisze:Miałem te same objawy co ty na hamowni przy tym turbo - nastawnik nie wyrabiał a dymu nie widać.
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
ja na bazie swoich AFN-owskich bede budował te hybrydyMekto pisze:Nie mam - czekam na twoje -
Wiesz coś może o tych samych końcówkach z ASV ??
Czy to się sprawdza?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości