[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre AKTUAL NA KONIEC SEZONU
Jak wrócę do PO po b. długim weekendzie to się odezwę, tzn pod koniec miesiąca Powodzenia życzę
Chlopak1988, wczesniej tez robil robotę
Przecież to na zimówki kupiłGratulacje zakupu i z niecierpliwością czekamy na wiosn
sagano88, sa repliki LMow, za calkiem normalna kase w porownaniu do ori (na allegro szukaj dare lm)
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
truckman, juz tak nie slodz... Cos chcesz czy co?
GeGi, wiem, ze sa repliki. Czasami sobie na nie patrze. Jak juz tak wspomnielismy o ori to ja tez wymienilem ori Ale pewnie jak to w przypadku replik nie sa np. skrecane.
GeGi, wiem, ze sa repliki. Czasami sobie na nie patrze. Jak juz tak wspomnielismy o ori to ja tez wymienilem ori Ale pewnie jak to w przypadku replik nie sa np. skrecane.
Adrian ale jest jedna sprawa, po co ci skręcane felgi? Dla lansu że one są skręcane? Ważne że dobrze wyglądają
sagano88, ja już o tym pisałem na innym forum, ale napiszę i tu, będzie konkret na tym kole tylko trzeba jeszcze jakąś ciekawą oponkę skołować
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
A po to mi skrecane, ze kiedy kupisz jakis tam rozmiar (czyt. szerokosc) i Ci sie znudzi to odkrecasz, szukasz np. szerszego rantu i juz robi lepsza robote Do tego wygoda polerki i malowania rotoru. Ogolnie pelen zakres mozliwosci
Jak tam wolisz
sprawdzaj ten swój grafik bo jakaś przymiarka by się przydała w przyszłym tygodniu
sprawdzaj ten swój grafik bo jakaś przymiarka by się przydała w przyszłym tygodniu
ja juz robilem przymiarke takich kol heheh
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
Twoje poprzednie BBS to była klasa w porównaniu do tej przymiarki
sagano88, Co robisz we wtorek? Ja mam wolne akurat wtorek-czwartek i nie planuje nic robic konstruktywnego w te dni
sagano88, Co robisz we wtorek? Ja mam wolne akurat wtorek-czwartek i nie planuje nic robic konstruktywnego w te dni
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
No i stalo sie...!
Kupilem Navi Jak juz wpadne w szal zakupow to nie moge sie powstrzymac Wkrotce aktual po montazu.
truckman, wtorek i czwartek mam nocki takze mozemy dzialac do poznego popoludnia.
Kupilem Navi Jak juz wpadne w szal zakupow to nie moge sie powstrzymac Wkrotce aktual po montazu.
truckman, wtorek i czwartek mam nocki takze mozemy dzialac do poznego popoludnia.
Re: MK4 by sagano88 .:R32 & 25 Jahre AKTUAL NA KONIEC SEZONU
Ostatnio moja aktywność na forum się zmniejszyła, może dlatego nie zauważyłem. Dobre badziewie nie jest złe.truckman pisze:mikew_86, przecież cały sezon latał na tym badziewiu
- miko
- black point
- Kontakt:
o to to to tym bardziej że w nowym sezonie zagoszczą u mnie tylko czekam na przesyłkę ze Strzelnamikew_86 pisze:Dobre badziewie nie jest złe.
miko, mam pewne informacje, że już niebawem, a nawet za kilka godzin będzie w PO