Moderator: G0 Karcio
No właśnie od MK4 kolorystycznie tak nie pasowały a druga sprawa, że nie były tak dopasowane jak temr_simon pisze:Mnie się bardziej podobało z zegarami od MKIV, ładniej się to wszystko prezentowało. Jak dla mnie zegary nie pasują w znacznym stopniu do reszty.
Chyba, że takcowboy pisze:nie boje sie bo je zabieram do domu - dwie śrubki i chyc już radio OUT
o kurdę... ale fajnie, dzięki !djtom pisze:ja panel pokręteł zdejmiesz to zobaczysz ze napis aircondition jest zaklejony czarną folią, wystarczy ja zerwac
nie miałem czasu - oddam Ci ją jak odwieziesz mi hokeja, skoro nie chcesz sie zamienićdjtom pisze:ta wajche kierunków juz załozyłes?
\cowboy pisze:czy jak pomaluję pół kreski to będzie się podświetlała na czerwono - pomimo że od spodu bedzie świeciło indiglo na niebiesko ?
It works !damcio151 pisze:farbka zadziała jak filtr i będzie świecić na czerwono ( sprawdzone ) , tylko nie daj za grubej warstwy tej farby ( tak maźnij )
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości