kolejny element perfekcyjnej układanki:)
pozdrawiam
Moderator: G0 Karcio
musi takAdiWRoc pisze:ona chyba nie dopuszcza myśli że zmienisz to auto na sciroccopogratulować drugiej połówki z odpowiednim podejściem
M_ziPL pisze: ze świeca takiej szukać![]()
tu chodzilo chyba o kobiete a nie o jakas kanape. Co do kanapy-mam taka...moze ktos chcevwbartus pisze:M_ziPL pisze: ze świeca takiej szukać![]()
hehe napisz do chłopaków maja podajże za około 420 zł a prawdziwym rarytasem jest tylna kanapa RECARO ze środkowym pasem i podłokietnikiem
dokładnie, o kobieteSebek pisze:tu chodzilo chyba o kobiete a nie o jakas kanape. Co do kanapy-mam taka...moze ktos chcevwbartus pisze:M_ziPL pisze: ze świeca takiej szukać![]()
hehe napisz do chłopaków maja podajże za około 420 zł a prawdziwym rarytasem jest tylna kanapa RECARO ze środkowym pasem i podłokietnikiemhehe
Nie wierze w to że ma 3 zagłówki , podłokietnik i pas na środkuSebek pisze:tu chodzilo chyba o kobiete a nie o jakas kanape. Co do kanapy-mam taka...moze ktos chcevwbartus pisze:M_ziPL pisze: ze świeca takiej szukać![]()
hehe napisz do chłopaków maja podajże za około 420 zł a prawdziwym rarytasem jest tylna kanapa RECARO ze środkowym pasem i podłokietnikiemhehe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości