Znaczek i wycieraczka zostają

Moderator: G0 Karcio
Ale nikt nie pisał o usuwaniu znaczkamcsym pisze:Znaczek i wycieraczka zostająjedno mi się podoba, a bez drugiego nie da się jeździć :green_fuck:
nie usuwaj!!! wstydzisz sie, ze jeździsz VW??becior pisze:Ale nikt nie pisał o usuwaniu znaczka
ojjj już nie gadaj że bez wycieraczki sie nie da jeździć... ja już z pół roku śmigam bez i wogóle mi to nie przeszkadza a wygląd polepsza zdecydowanie... Jeśli jeździsz często w trasy to może i lepiej z wycieraczką... No chyba że myjesz go raz na miesiąc to też zostaw :green_fuck:mcsym pisze:jedno mi się podoba, a bez drugiego nie da się jeździć :green_fuck:
Zależy kto ile jeździDamiano_TM pisze:ojjj już nie gadaj że bez wycieraczki sie nie da jeździć... ja już z pół roku śmigam bez i wogóle mi to nie przeszkadza a wygląd polepsza zdecydowanie... Jeśli jeździsz często w trasy to może i lepiej z wycieraczką... No chyba że myjesz go raz na miesiąc to też zostaw :green_fuck:mcsym pisze:jedno mi się podoba, a bez drugiego nie da się jeździć :green_fuck:
jakie felgi?Włochaty pisze:mcsym, to pokaz te felgi
no napisałem właśnie że jeśli robi trasy to może zostaćbecior pisze:Zależy kto ile jeździ
moje też jeździ codziennie a tygodniowo robie średnio ponad 1000km i wycieraczka jest mi zbędna, od tego są bocze lusterka :green_fuck: no ale ja za Ciebie nie decydujemcsym pisze:Auto jeździ codziennie, więc wycieraczka jest mi użyteczna
Można zerkać w boczne do tyłu, ale przez tylną szybę trochę więcej widać, więc jak ktoś chce mieć tą wygodę to wycieraczka się jednak przydajeDamiano_TM pisze:no napisałem właśnie że jeśli robi trasy to może zostaćbecior pisze:Zależy kto ile jeździ
moje też jeździ codziennie a tygodniowo robie średnio ponad 1000km i wycieraczka jest mi zbędna, od tego są bocze lusterka :green_fuck: no ale ja za Ciebie nie decydujemcsym pisze:Auto jeździ codziennie, więc wycieraczka jest mi użytecznaco do felg to może coś zdradzisz??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości