Ale co będzie lepiej. Miałem tak dwa kata i nie widziałem w tym nic lepszego...dawid018 pisze:zmień gumy na 45 i odrazu będzie lepiej
Mam nie mogę się zebrać , żeby zaklepaćGRZANA pisze:a ranty w blotnikach masz jeszcze?
Moderator: G0 Karcio
różnica miedzy jednymi a drugimi wynosi 19mm.na 45 zmniejszy ci się minimalnie dziura miedzy oponą a nadkolem,i minimalnie podniesie ci się auto dzięki czemu będziesz mógł je bardziej na gwincie skręcić i tym samym zlikwidować dziury w nadkolachtauka pisze:Ale co będzie lepiej. Miałem tak dwa kata i nie widziałem w tym nic lepszego...
takie tam auto farmeraMac_Abra pisze:Widzę niezły zlot był na tej stacji Fajny zwłaszcza ten caddy pickup, co się załapał na fotkę
perwol pisze:Przez to wasze gadanie Tałek sie wnerwil poszedl do garazu i uj**al po 2 zwoje ze sprezyn...
Szpiegowskie foto
Obrazek
PS. dokladka i podloga jak na razie ma sie dobrze tylko Tałek - znany w naszym gronie jako "najszybszy" - stal sie najwolniejszy :green_fuck:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 31 gości