adamc90, kiedyś ich znajdę

może kółek do tego czasu nie zmienię

choć ciężko coś godnego uwagi znaleźć, a motywacji do zmiany kół wielkiej nie ma, bo podoba mi się tak jak jest
Merffik, dobrze wiesz że to nie takie łatwe

jakbyś coś widział to wal na PW
pawka508, do projektów to mu daleko

choć serca wiele włożone to jeszcze będzie czas na dział projekty

na forum zaglądam regularnie tylko nie ma co u mnie pisać więc nie piszę

chyba że ktoś do tablicy wywoła
no ale dobra... żeby nie było że nic się nie dzieje
podejmowałem próby wynegocjowania HCC od gościa do którego dał mi namiar
Adrian1989 (

) i gość który ma na sprzedanie te lampy (o ile je ma?) nie jest w stanie się określić i

z tego

twierdzi że chce za nie 'duże pieniądze', ale sam nie wie jakie

miałem dla niego dobrą propozycję pewne graty + kilka groszy ale odrzucił... lampy miał wystawiać na allegro i po dziś dzień ich tam nie widać

a było to ponad 2 tyg temu

co tam jeszcze... w sumie detale o których nie ma co się rozpisywać

kilka dni temu odebrałem paczkę na któej zamówienie zabierałem się jak pies do jeża

czyli:

teraz tylko maty i trochę wolnego czasu więc mam nadzieję że pójdzie jakoś łatwiej

ostatnio mam mało czasu dla siebie i samochodu więc... sam nie wiem

modów większych nie przewiduje bo trafił mi się wydatek innego pokroju i muszę się odkuć finansowo

jak się odkuję to w pierwszej kolejności jest wygłuszenie, później jakieś fotele i reszta wnętrza

coraz częściej brakuje mi mocnego motoru, jak motor i wnętrze będzie, może pomyślimy o projektach

jeśli ktoś zgłosi tam auto

ale... nie planuję nic bo sytuacja może się odwrócić o 180 stopni

tym bardziej że auto traktuję do jazdy na co dzień, nie jako zlotowe i nie robię go po to żeby w projektach było za wszelką cenę

poza tym muszę jakoś wykombinować trochę siana i kupić seryjne amortyzatory na zimę + opony zimowe bo rok temu się wykończyły

wszystko pod górkę
a teraz trochę fotek, potwierdzających że auto żyje
i jeszcze taka fotka, żeby nikt nie mówił że jest tak piękny że mucha nie siada:
muchy siadają na goooownie
pozdrawiam Panie

i Panów

zainteresowanych tematem