nie za ciekawy jestes??? :green_fuck: Parametr dc n75 razy mi znany mnoznikmalutki pisze:co za parametr jest na pionowej osi?
Golf MK2 4X4 V8 32V TURBO 2008 DRAG EDITION
Moderator: G0 Karcio
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
- t-tas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
fajne te screeny- dla mnie totalna chińszczyzna, ale jak ktoś siedzi w taki matrixie to widzi tam jak motor pracuje
powodzenia przy pracach bo miało być grubo, a będzie mega-grubo
jak widziałem kiedyś Twojego Golfa pod halą ludową na wyścigu podczas jakiejś wystawy- Boże- deska z mk3, jakaś dziura w masce z siatką, napęd na 4 koła i hak- troszke to śmieszny zestaw był- choć robotę swoją robił, ale teraz po latach pozazdrościć wiedzy, doświadczeń, a autko teraz będzie niepowtarzalne-a robotę chyba zrobi niesamowitą w każdym calu
powodzenia przy pracach bo miało być grubo, a będzie mega-grubo
jak widziałem kiedyś Twojego Golfa pod halą ludową na wyścigu podczas jakiejś wystawy- Boże- deska z mk3, jakaś dziura w masce z siatką, napęd na 4 koła i hak- troszke to śmieszny zestaw był- choć robotę swoją robił, ale teraz po latach pozazdrościć wiedzy, doświadczeń, a autko teraz będzie niepowtarzalne-a robotę chyba zrobi niesamowitą w każdym calu
mk1- wycofany ze służby- stoi jak ikarusy w kącie zajezdni
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
PASSAT- silnik- dół PF, reszta 2E powered by BLOS - nadal w służbie
- malutki
- Forum Master
- Kontakt:
masz odpowiedz, 4,2 z audi tyle wiadomo.cowboy pisze:bedzie V8
evolution oczywiscie ze ciekaw jestem co tam na tej pionowej osi domyslam sie ze ten screen przedstawia charakterystyki silnika w zaleznosci od obciazenia. a ten mnoznik mi nic nie mowi
Clarion DXZ958 - Morel Hybrid Integra 402 - Morel 6W - Gladen RS10 - Phoenix Gold Ti600.4 - Phoenix Gold Ti1500.1
Szafa gra
Szafa gra
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to jest dc zaworkow sterujacych turbinami, taka podstawowa mapa ktora jest korygowana od drugiej z cisnieniem wymaganym doladowania
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
w digi sprawa z checksuma jest banalna, w kazdym innym ecu ktore robilem checksume opisywalem z reki w winhexie. olsa uzywam do szybszego wylapania map niz w hexie reszte i tak trzeba pisac do ols demo nie zapisuje
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
Tak wlasnie masz racje, wczoraj zrobilem zrzut z digi I i nie wymaga on checksum Szkoda ze demo nie posiada transmisji, choc dzis rozmawialem z kolega ktory defacto posiada full wersje, scrackowana lacznie z checksumami choc to roznie bywa... Sory za offtopic Powodzenia w pracach, czekam na efekt koncowy
Widzac co robi evo wnioskuje ze mkIII tez dobrze jechalo Co do olsa to nie jest to legalne rzecz jasna, jak wiekszosc w tym kraju. Nawet nie chcial bys wiedziec z jakiej firmy mam ten przeciek, dosc znana w mojej okolicy, zajmujaca sie tez wszystkim co z autami zwiazane
Takie pytanie, to bedzie jezdzilo na codzien i lpg?? Przyznam ze nie czytalem calego watku od poczatku do konca A mam problem z dosc stara centralka firmy romano, moze wiedzialbys skad wyrwac albo gdzie sie pytac o oprogramowanie do tego sterownika??
Takie pytanie, to bedzie jezdzilo na codzien i lpg?? Przyznam ze nie czytalem calego watku od poczatku do konca A mam problem z dosc stara centralka firmy romano, moze wiedzialbys skad wyrwac albo gdzie sie pytac o oprogramowanie do tego sterownika??
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to zrob to co kolega mi wczoraj pokazal w jakies grze, nazwy nie pamietam( wyscigi po torach ) zbudowal golfa mk2 v8 quattro bt nawet oddal stylistyke sprobowalem dla jaj pojechac po jednym z torow... jak to bedzie tak sie zachowywac na drodze to ja testament pisze ale tak na serio.. projekt od lipca rusza na nowo pelna para..CSR_GTI pisze:trzeba pogonić bo sie nikt doczekać niemoze!!malutki pisze:CSR_GTI napisał/a:
ciekawe czy wogóle wyjedzie... byłogłośno i miało być a coś czuje ze niebedzie nic... OBYM SIE MYLIŁ!
dajcie spokoj, nie poganiajcie go!
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT