no zaraz zaraz a marcin przymierzał nieprawdażMANUŚ MK2 pisze:vwosiu hehe tam nie leżało żadne TH ani moje ani Rafioka

Moderator: G0 Karcio
no zaraz zaraz a marcin przymierzał nieprawdażMANUŚ MK2 pisze:vwosiu hehe tam nie leżało żadne TH ani moje ani Rafioka
to nie TH kolegoaurel pisze:no widze że TH tez ci przypadły do gustu pokazuj jak sie na nich prezenci szeokość tez widze słuszna
e tam placu jest dosyć dystansów troche przypakowaliśmySpojler pisze:Łuuuuu brakło nadkoliElegancko. Szkoda że trzeba tak długo czekać żeby zobaczyć na żywo.
tłumaczą sie winni :green_fuck: z tyłu i z przodu jest grubo więc nie ma znaczenianie no wypraszam sobie podane mialem jak na tacy :green_fuck: a tak poza tym to to bedzie jeździło tylem do przodu
ok milcze juz bo ty wiesz cos co i ja wiem wiec obaj milczymy
aurel, to tylko leżało obok TH Marcina wiec oko już nie tea plecy juz zdrowe ze sie tak gibiesz na tym gifie :green_fuck:
nie wiem o czym mówisz :green_fuck:MANUŚ MK2 pisze:vwosiu hehe tam nie leżało żadne TH ani moje ani Rafioka
jaki marcin ? nie znam żadnego marcina :green_fuck:vwosiu pisze:no zaraz zaraz a marcin przymierzał nieprawdażto też wiem sasasa
coś w ten deseń*daniel* pisze:tożto koło od meleksa jest zainstalowane o ile dobrze widze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości