Moderator: G0 Karcio
Za daleko mieszkasz, bo by sie cos moze zmontowalo, ja nie mam lustrzanki niestety:(kkkubek pisze:Dobrze sie prezentuje auto z tym calym zestawem Tylo teraz by sie przydala jakas porzadna sesja
płacze;(;p;p;p lol dobry kumpel to podstawa jak to mowia;p dziekiFenek86 pisze:Powiem Wam, że to mk3 to niezly kocur jest. Gratki dla właściciela za czas w niego poświecony . Lampy in-pro to podstawa tutaj . Na dobrą sprawę brakuje tylko włączonego w nich kierunku i będzie gites.
Ps do moderatrów: Wg mnie to jedna z najładniejszych trójek na forum i minus dla Was, że jeszcze jej nie ma w projektach bo ładnie by dopełnił "projektową" kolekcję. Wrzucanie parchy a nie potraficie docenic profesjonalnej roboty.
Matijas: ogromny +
Admini albo tego tematu nie czytali, albo śpią. Dla nich - - - - - do potęgi n
no kurcze jak to szybko wszyscy sie przyznaja do pomocyMekto pisze:Pomagałem mentalnie :green_fuck: :green_fuck:BLIND pisze: stałej i patrzyłeś.. nie chciałeś pomóc bo rączki czyste
MZiobro pisze: TO ja pomagałem i co najważniejsze moimi kluczami ha
jakiś konkretny model? Fajnie by wyglądały jakieś RS'y 16 zoll:DMekto pisze:A ja na tym MK3 widzę inne fele - ale to moje zdanie.
takie jak w Twoim aucie dobrze by tu wyglądały..Mekto pisze:A ja na tym MK3 widzę inne fele
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości