Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
My real black bandit golf 4 tdi gti powered by shaun^
To nie taka prosta sprawa, zamienniki nie pasują a złapać oryginalne klosze do xenonu to jakiś cud. Nie ma wyjścia, musi się udac.
pelton, różnica między eko skórą a skórą jest duża. Zdecydowałem się na to ze względów finansowych, a także dlatego że ten skaj ciemnobrązowy jest u mnie w firmie używany i jest naprawdę bardzo dobrej jakości. Wyrwałem ile tylko chce za johny walkera Metr oryginalnej skóry, dobrej jakości zaczyna się od 80 zł. Także możesz sobie policzyć :>
pelton, różnica między eko skórą a skórą jest duża. Zdecydowałem się na to ze względów finansowych, a także dlatego że ten skaj ciemnobrązowy jest u mnie w firmie używany i jest naprawdę bardzo dobrej jakości. Wyrwałem ile tylko chce za johny walkera Metr oryginalnej skóry, dobrej jakości zaczyna się od 80 zł. Także możesz sobie policzyć :>
ta musi sie udać ;p a jak wyjme klosz już to ta ramka też wychodzi bezproblemu czy trzeba całą lampe wybebeszyć? bo całego xenonu nie maluje
- ShauN
- Kontakt:
Antonioo, sam nie wiem dokładnie bo pierwszy raz mam do czynienia z xenem. Ale myślę że ramka powinna wychodzić bez problemu bo zdjęciu klosza.
- Respekt!
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ShauN, jestem jutro w DTR i w sobotę z rana aż dojdę do siebie, dasz radę?
..:: GOLF V BLACK PEARL ::.. - viewtopic.php?f=90&t=475628" onclick="window.open(this.href);return false;
- ShauN
- Kontakt:
- Respekt!
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Więc od usłyszenia i udanej zabawy jutro .
..:: GOLF V BLACK PEARL ::.. - viewtopic.php?f=90&t=475628" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: My real black bandit golf 4 tdi gti powered by shaun^
ah. ok dzieki bo tylko to mnie interesujeShauN pisze:Antonioo, sam nie wiem dokładnie bo pierwszy raz mam do czynienia z xenem. Ale myślę że ramka powinna wychodzić bez problemu bo zdjęciu klosza.
ShauN, Kompletny xen ? Ile dałeś za lampiona jeśli można wiedziec ? Całe środki bdziesz malował,czy same ramki ? Powodzenia w działaniach i w wychaczeniu drugiego dobrego lampiona.
- ShauN
- Kontakt:
Xen nie jest kompletny ale jest już plan jak zrobić żeby było dobrze. Za lampę dałem połowę mniej niż przeciętnie wołają za jedną sztukę na alledrogo. Planuję malować całe środki w mat. Jak black bandit to black bandit
OO widzę,że coś tajemniczo i nie chcesz powiedziec szczeółów,ok. A co z nim jest nie tak i co chcesz z nim zrobic,żeby było dobrze ?
- ShauN
- Kontakt:
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
ladnie dajesz z fantami to ile cie te wnetrze wyniesie bo tez cos mysle zeby ze srodkiem robic ale chyba kupie recaro a jesli chodzi o ta ramke to sie w tych rowkach u gory na dwoch takic zaczepach i na dole chyba na jednym z tego co pamietam i najlepiej caly ten klej wywalic z tego rowka zeby ladnie ramka wyszla i pozniej na nowy klej chyba ze chcesz stary wykorzystac niektorzy tak robia ale ja dawalem silikon do akwarium do 180-240 stopni
- ShauN
- Kontakt:
Wnętrze wyjdzie mi bardzo po kosztach, bo jeden materiał mam praktycznie za darmo, a robocizna też po maxymalnych kosztach i znajomościach W sumie to może jakieś 800 zł