Moderator: G0 Karcio
wizja jakas tam zawsze jest tylko kase potrzeba na jej realizacje, jedno jest pewne ze zmieniam felge, w zaleznosci od mozliwych okazji cenowych jakas napewno zakupie, w gre wchodzi szeroka stal, alu 14" badz rm, ewentualnie strasznie podobaja mi sie zendery turbo cale w polerce po prostu miod ale to raczej odpada bo chce uciec z 15cali bo obecne ats przycieraja mi o nadkoladm414 pisze:nono ja juz chyba wiem jaka będzie wizja golfika... na następny sezon.... pochwal sie bo ja narazie nie zdradzam.... zdradziły cie twoje opisy na gg![]()
ale wynika ze będzie ostro bo mi tez sie to podoba... zapraszam do siebie
nie, sa to 14stki a najlepsze ze ja nie widzialem takich w tym rozmiarze dlatego je wzialem, troche sie targnalem nie powiem, efekt zobacze jutro, mam nadzieje ze warto bylo bo na zywo wygladaj megahomsky pisze:robal264, no teraz poszedłeś na całośćja wymiękam i czekam na wiosne żeby to na żywo na aucie zobaczyć
![]()
P.S. To jest 15" ????
buxi pisze:Piękna felga.... ciekawe jak na uacie beda wyglądac
![]()
Co do dystansów to RH mają fabrycznie (są przetłoczone w środku tak że bez dystansów na piaste nie założysz) dlatego z nimi powinno wszystko pasować bez problemówdawid018 pisze: PS,jak by z dystansami było za szeroko to sie odezwij.chętnie odkupie:D
Dokładnie, tyle żeby go zglebić to musi być opona naciągnięta a nie jakiś czołgowy profilMarcoVWski pisze:fele kozackie, na tym to można wózek zglebić![]()
Tak, na allegro były. Trochę kosztowały, ale zapewne efekt wszystko wynagrodziGReeN pisze:nowa felga od Yuriego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości