Myślicie, że nadejdą kiedyś czasy, że będziecie jeździć totalną serią?? Uzależnienia tak łatwo się nie leczągrzes283 pisze:I tak 3maj przyjdzie jeszcze czas na jeżdzenie małym autem, z małym kołem i z drabinką do wsiadania

Moderator: G0 Karcio
Myślicie, że nadejdą kiedyś czasy, że będziecie jeździć totalną serią?? Uzależnienia tak łatwo się nie leczągrzes283 pisze:I tak 3maj przyjdzie jeszcze czas na jeżdzenie małym autem, z małym kołem i z drabinką do wsiadania
No racja Passka R36 też bym chciał w seriiz chęcią zamienił swojego trupa na jakiegoś wypasionego seryjnego zaganiacza
Paliwo, paliwo, ale smieję się z ludzi którzy chca się pochwalić nade wszystko jakąś wypasiona furą, a pózniej na stacji gryza paznokcie bo trzeba zatankować. Co innego przeciętny Nowak, co ma MK IV 1.6 w gazie i chce jeszcze taniej jeżdzić. To tak jak byś sobie kupił R32 (na kredyt, albo akurat byś miał strzał większej gotówki)i byś zagazował, bo nie masz kasy na paliwo - dla mnie choretruckman pisze: Gaz? Ja uważam, że to paliwo
no w sumie każdy ma jakąś wizję ale ogólnie pikobellogrzes283 pisze:SEZAM, tak na burcie to wydech - kiszka, ale coś oryginalnego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości