z kumplami whisky, bardziej naje**** niż Limp BizkitScientist pisze:wyhylyly
jak nie jak tak
Moderator: G0 Karcio
z kumplami whisky, bardziej naje**** niż Limp BizkitScientist pisze:wyhylyly
brz pisze:pelton, a co to za fotografów złapałeś, że problemy z kompozycją i kadrowaniem mają?
Czekam na drugą partię bo widzę, że zapowiada się dużo lepiej. ;]
Jak zwykle - ładne auto. Fajnie, że jednak wpadniesz do Pruszcza i będę mógł Ci uścisnąć pośladek.
Jeśli się uczę to przyjmuję krytykę bez niepotrzebnego zaperzania się. ;]pelton pisze:uczymy się razem robienia zdjęć i to jest dla nas nowe doświadczenie bez parcia na szkiełko
No pewnie, ale jeśli pokazujesz innym coś, co zrobiłeś sam, to chyba bierzesz pod uwagę to, że komuś może się to nie spodobać. Do tego, co napisałem, podszedłeś na luzie więc ta uwaga kierowana jest raczej do Pani Agnieszki, która założyła konto na forum po to, żeby mi dowalić.Artiks pisze:A fotografowanie to hobby Była fajna zabawa i oto chodzi
Nie dysponuję żadnymi pracami, fotografiami i innymi dziełami sztuki bo jeśli już najdzie mnie ochota to "robię zdjęcia". Nie uważam się za fotografa czy artystę, a za amatora, który lubi od czasu do czasu pobiegać z aparatem i coś ustrzelić. Nie znaczy to jednak, że jestem kompletnym neptykiem, który nie ma bladego pojęcia o prostych zasadach kompozycji i kadrowania.agix pisze:Że się śmiem zapytać - czy możesz mi pokazać swoje prace abym mogła z pełną stanowczością wyrazić aprobatę dla Twojego dorobku fotograficznego?
Spoko, potrzymamy się nie tylko za to.pelton pisze: trzymam Cię za słowo
ta wypowiedź trochę nie bangla, sformułowana inaczej zostałaby inaczej odebranabrz pisze:pelton, a co to za fotografów złapałeś, że problemy z kompozycją i kadrowaniem mają?
miłego urlopowaniabrz pisze:Jutro uciekam na urlop więc widzimy się na miejscu!
brz pisze:Spoko, potrzymamy się nie tylko za to.
dobry pomysł, podyskutujcie sobie w ten sposób, może coś konstruktywnie wymodziciebrz pisze:najchętniej przekazane przez PW
Hehe Żeby potem fotelika nie trzeba było kupowaćpelton pisze:dobry pomysł, podyskutujcie sobie w ten sposób, może coś konstruktywnie wymodzicie
Wiesz.. Ładna pogoda, dwoje pięknych i młodych..brz pisze:Kamel, chyba słońce za bardzo Ci wczoraj przygrzało w potylicę przy rozbieraniu auta. ;]
Aaa.. To tak na wszelki wypadek, bo nigdy nie wiadomo co się przytrafi po drodze na Maniępelton pisze:z tego co się dowiadywałem brz, już ma z tyłu zamontowane dwie sztuki mini RECARO
To chyba rzeczywiście udar.Kamel pisze:Ładna pogoda, dwoje pięknych i młodych..
Wyjdzie w praniu, czyli zobaczymy co życie przyniesie. ;]pelton pisze:tak to nazywasz?? włącz wirowanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości