no to mnie przekonales,skoro rozporka juz jest,to jutro mozna autko obnizyc,pczerniej pisze:Dawaj glebe

pozdraVWiam

ps: a jezeli chodzi o lookniecie to nie ma problemu,mozna kiedys sie zgadac,jeszcze raz pozdro

Moderator: G0 Karcio

Napewno zrobisz z niego swietne autko i bedize kozak.Widze ze szybko zaczynasz i zmiany sa bardzo dobre co do zawiasu mialem u siebie w mk2 identyczny 80/60 z czego tyl reguulowany i bylo 80/80,na dole masz fote jak to wygladalo na 14'.Z tego co pamietam chcesz zostawic szerokie zdesie,ja ponownie namiawiam na waskie z chromowanymi paseczkami
 Napewno zrobisz z niego swietne autko i bedize kozak.Widze ze szybko zaczynasz i zmiany sa bardzo dobre co do zawiasu mialem u siebie w mk2 identyczny 80/60 z czego tyl reguulowany i bylo 80/80,na dole masz fote jak to wygladalo na 14'.Z tego co pamietam chcesz zostawic szerokie zdesie,ja ponownie namiawiam na waskie z chromowanymi paseczkami   Czasami nawet zastanawiam sie czy dobrze ze kupilem mk1,a nie mk2
 Czasami nawet zastanawiam sie czy dobrze ze kupilem mk1,a nie mk2   Ok koncze opowiesci i powodzenia w modach
 Ok koncze opowiesci i powodzenia w modach   

sprzedaneMarcin SoYa pisze:Garyvw, wybacz nie śledziłęm ostatnich poczynań ... co się stało z Mk3 ?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości