obliczenia to prawie jak u Kubicytauka pisze:Po prostu doszedłem do wniosku że jak w baku są 4 litry to lepiej jedzie bo ma lżej![]()

Moderator: G0 Karcio
Powiem ci że nawet nie mam. JAk je wziąłem to były igły. Jak lustro. Potem troszkę mi zaszły, i teraz ostatnio je czyściłem i juz takiego lustra nie ma. Musze popróbować różne środki, bo zawsze jak zrobię to są takie jakby lekko mleczne :/To_mas pisze:tauka, masz jakieś foto z bliska jak polerka zrobiona jestP
Raczej nic. Moja wersja golfa (pasadena) była fabrycznie wyposażona w licznik z obrotkiemJeżu pisze:słuchaj mam do ciebie pytanie jak miałeś 1.3 i sę zapodałeś licznik z obrotkiem a pewnie miałeś indeks 935 a ten z obrotkiem 950 dużo ci licznik przekłamywał
To jest końcówka przyspawana do standardowej puchy. Puszka w środku też jest kombinowana jak zresztą cały układ wydechowy. I całe autoJeżu pisze:a ona jest wspawana w puszkę tłumika czy po prostu ja założyłeś bez zadnych ucinania
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości