Już sprzedaneKuncek pisze:komplet będziesz chciał pchnąć? czy na części? Ja osobiście bym przytulił blendę od uchwytu na napoję, albo cały uchwyt

Dzięki, trzy lata walki ze sprzętem nie poszły na marneKruhy pisze:Gratuluje artykułu w VWTrends

Moderator: G0 Karcio
Już sprzedaneKuncek pisze:komplet będziesz chciał pchnąć? czy na części? Ja osobiście bym przytulił blendę od uchwytu na napoję, albo cały uchwyt
Dzięki, trzy lata walki ze sprzętem nie poszły na marneKruhy pisze:Gratuluje artykułu w VWTrends
Bio pisze:Przeglądnąłem dziś Trend i od razu skojarzyłem auto. Dobre foty z tego co widziałem cykneli.![]()
Mam pytanie co do sufitu, czarne rączki i lampki są normalnie dostępne ? Bo na allegro nie widziałem.
przy zakupie wszystkich części czarnych w ASO nastaw się na koszta rzędu 2000 zł. gdzieś w dziale faq jest mój temat z dokładnie rozpisanymi częściami które potrzeba i ich numery seryjne. Co do daszków - miałem pomalowane potem oflokowane aż wreszcie kupiłem oriBio pisze:Mam pytanie co do sufitu, czarne rączki i lampki są normalnie dostępne ? Bo na allegro nie widziałem.
Haki pisze:Fotki znam na pamięći gratuluję moda ... ale nie mogę się dopatrzeć info na temat samych listewek ,,,, bo szmelcu do siebie nie chcę brać
pelton pisze:grzes283, gratki za artykuł, ładnie się prezentuje, teraz tylko czekać na wymarzone 170 - 180 km
grzes283 pisze:SEZAM, Mieszkam na Karwinach, niedalego tych garaży - dobre spostrzeżenie.
Co do felg, to nie bardzo czaje, o jakie Tobie chodzi. Jak o wczesniejsze RH,to kupiłem z kapslami AUDI, wymieniłem pózniej na RH. Natomiast S-Liny kupiłem już ze znaczkiem VW.
A szczerze to nie uważam, żeby kapsel AUDI na ori felgach AUDI trącił wiochą. Większa wiochą, to do felg AUDIkowskich wrzucić kapsel VW, jak to dosyć często ma miejsce przy S-Linach (sam to przerabiałem)![]()
PozdraVWiam
grzes283 pisze:Haki pisze:Fotki znam na pamięći gratuluję moda ... ale nie mogę się dopatrzeć info na temat samych listewek ,,,, bo szmelcu do siebie nie chcę brać
Rozwiń koleszko sprawę, bo nie bardzo wiem o co Tobie chodzi........
Haki pisze:Chodzi mi o listwy , które masz u siebie w Chromie .... to ORI czy coś podobnego ...
Pracuję na gieldzie owocowej, ale niebawem na Barniewicach lądujemy, także zapraszam na świąteczne zakupy. A w Sopocie się wychowałem i mieszkają tam rodzice, także obracasz się w bliskich mi rejonachSEZAM pisze:Mieszkałem troszkę w tych rejonach A felgi mam S Line właśnie i masz rację nic nie będę zmieniał a kobiety to się nie znają hehheheheheP.S. a w Sopocie tyrasz czy jak???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości