moze poprosimy o opinie jakies kobietyidgray pisze:mi się podoba i fajnie się trzyma tą gałkę

Moderator: G0 Karcio
trzymałeś mu gałkę???!!!idgray pisze:mi się podoba i fajnie się trzyma tą gałkę
nie CZARNY, tylko GRAFITOWY, ale wyglada jak czarnyMarszall pisze:GTI>>>16V>>>CZARNY.
może kiedyś, mi sie podoba tak jak jest, ale napewno by wygladał lepiej z tymi gadżetami.Marszall pisze:Brakuje mu tylko progów i cyrkli od GTI ale tak to może być
mi sie podobają bardziej bez dekielkówMarszall pisze:Felgi też mi się podobają tylko brakuje im dekielków
http://allegro.pl/item241447840_ramka_n ... point.htmlMarszall pisze:powiedz mi gdzie można kupic taką ramkę na mieszek?
miałem wcześniej wypolerowaną kiere i jak zaświeci słonce to widać wszystkie rysy jak cholera, jedynie co to mógłbym ją pochromowaćMarszall pisze:Teraz jak masz ten chrom na biegach ti i kiere pasowałoby wypolerować.
myśle że na zlocie na Śniatowie 30.09 sie zmierzymy, ale mam nadzieje ze wczensiejpczerniej pisze:jak auto zorbie to przyjadę na ustawke
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości