przecież napisał kilka postów wyżejkacpersky pisze: a jak tam po stluczce ? pomalowany ?
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
- M@rtin
- Gadatliwa bestia
- Auto: A6 C5
- Silnik: 2.4
- Kontakt:
Re: [PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T / SEZON 2011.........
Re: [PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T / SEZON 2011.........
M@rtin pisze:przecież napisał kilka postów wyżejkacpersky pisze: a jak tam po stluczce ? pomalowany ?
Piotrek na takie dumperele nie zwraca uwagi, już ma szpachle i szprej kasa zamiast na lakiernika idzie na opony, adaptery i wężyki do air
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T / SEZON 2011..........60%
spuść troche powietrza kolego...tyle tu zamieszania na temat aira ze nie zauwazylemM@rtin pisze: kacpersky napisał(a): a jak tam po stluczce ? pomalowany ?
przecież napisał kilka postów wyżej
szczep, no i tak ma byc
pozdr
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
to jednak będzie lpg w 1,8tWegiel pisze:Butla 15l
a tak serio to w jaki kolor ją pryskasz?
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T / SEZON 2011..........65%
Zostaje czarna i tak będzie schowana w zapasie będzie cały system no może,że zdążę ogarnąć to ładnie to jest mały pomysł ale to się zobaczyvr6syncro pisze:to jednak będzie lpg w 1,8t
a tak serio to w jaki kolor ją pryskasz?
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Dalej trzymasz felgi w pokoju? A ze mnie sie śmiali
pakuj air w koło, najlepsze miejsce do tego
ale mi się felga z landa podobają ile jedna felga waży??
Połowe fantów do auta w pokoju mam hehelolo_golf pisze:Dalej trzymasz felgi w pokoju? A ze mnie sie śmiali
Wiem, mam taki zamiar w koło wsadzić całość, a felga o ile pamietam to 13kg szt. wiec dość pancerne aluminiumTadekk pisze:pakuj air w koło, najlepsze miejsce do tego
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T/2011 Air,Felga LandRover
Auto dziś poszło do lakiernika celem naprawu tylnej klapy plus, poprawek lakierniczych i odarazu zrobię chyba bok gdzie miałem 2 wgnioty do tego tylna wycieraczka idzie wek... i czekam na pogode żeby w końcu Air moża było na spokojnie montować bo miejmy nadzieję,że zima odeszła
Szukam opon 215/35/R18 najlepiej Nankang nowych jak ktoś ma namiar na nowe w dobrej cenie dajcie namiary
Szukam opon 215/35/R18 najlepiej Nankang nowych jak ktoś ma namiar na nowe w dobrej cenie dajcie namiary
nie wiem czy 317,50zł to tanio ale chyba nie drogo http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... &s_p=opony" onclick="window.open(this.href);return false;Wegiel pisze:Szukam opon 215/35/R18 najlepiej Nankang nowych jak ktoś ma namiar na nowe w dobrej cenie dajcie namiary
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Widze,że mają tez 215/40/R18 i nie wiem teraz jakie czy profil 35 czy 40 auto na codzień użytkowane a na naleśniku też nie bardzo mi sięwidzi latać może ktoś ma fotke Fegli 18" 8' z oponami 215/40/R18 i 215/35/R18vr6syncro pisze: nie wiem czy 317,50zł to tanio ale chyba nie drogo http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d" onclick="window.open(this.href);return false; ... &s_p=opony
miałem ten sam dylemat co ty i co prawda jeszcze opon nie kupiłem, ale stwierdziłem, że najlepiej na co dzień będzie 215/40 nie ma co przeginać bo to auto ma głównie jeździć
tak samo jak ty zdecydowałem się na nowe nankangi ns2, no chyba ze jakaś używka za bardzo małą kase sie trafi
tak samo jak ty zdecydowałem się na nowe nankangi ns2, no chyba ze jakaś używka za bardzo małą kase sie trafi
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
a ja do golfa założyłem 215/35/18 Nankang sp-2. wiadomo trezba uwazac ale wyglad wszystko rekompensuje profil 40 troche duzy jak na felge tej wielkosci