VW Golf mk3 GL by vwosiu
Moderator: G0 Karcio
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
siVWy, a no ja wiem ale pamiętaj ja czekam na to co utniesz i wsadze do siebie te resztki twoich zwoisiVWy pisze:vwosiu, ten twoj golf to on nawet niski nie jest
dokladnie jak przymierze twoje th line to nawet nie zdążysz zauważyć jak ucieknę razem z nimi_asmo_ pisze:bedzie jeszcze dobre kolo, o to nie ma sie co martwic
mcsym, dzięki i ty też przeciwko mnie
jedrekk, sie wie ze stalówki to na zime są :green_fuck:
idgray, dzięki za dobre słowo daje rade bo srebrny jest do zobaczenia w lipcu
przy aucie zmieniony został wkoncu wydech strumienica poszla out jest przelot środkowy został i ostatni na jakąś tam fifke
jednakże zadnego zdjecia nie mam jutro bedą
i jeszcze kilka zdjęć zapożyczonych ze spotu
i movie
http://vimeo.com/4582874
pozdrawiam
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
vwosiu, wez zbierz jakas ekipe i wleccie do pleszewa 13-14 czerwca
http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=37883 tutaj wiecej info
http://vwzone.pl/forum/viewtopic.php?f=15&t=37883 tutaj wiecej info
Fotki jak zwykle świetne. Muszę się zgodzić z przedmówcami, twój 5 furtkowiec robi mega wrażenie. Wydaje mi się, że ta stal pasuje idealnie, nie wiem jak byłoby z jakimiś dobrymi felgami, ale pewnie jeszcze lepiej ze stalą 16 cali
Wideo też robi
Wideo też robi
było 20 Jahre 16V... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
czyli moj idealmcsym pisze:a teraz... nigdzie nie wiedzie, dowód zabiorą przy pierwszej kontroli, wszystko twarde, z tyłu beton, przód beton, ehhhhh
gofer miazdzy
Ostatnio zmieniony wt maja 12, 2009 20:44 przez Garyvw, łącznie zmieniany 2 razy.
- vwosiu
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dzięki jak go dobrze obejrzysz to zmienisz zdanieDamiano_TM pisze:wszystko do siebie idealnie pasuje na majóvwce zostanie konkretnie oblukany
podkreślam graty na aucie i zdjecia nie przysłonią jego stanu blacharskiego ktorego nie ruszam bo jest to nie oplacalne ale na zdjeciach tez mi sie podoba widzimy sie na majovwce
idgray, dzięki jeszcze raz tez jestem pod duzym wrażeniem produkcji Marcina i fajnie ze sie podoba
Fredi88, impreza juz dawno wpisana w kajecik juz prowadze rozmowy namawiające mcsyma co by sie tam zjawić może uda sie kogos jeszcze zabrac ze sobą więc mozesz liczyc na moją obecnosc
becior, dzięki ten sezon przelata na tych kołach napewno juz sie po kilka razy zabieram za przymiarke czegos innego i jakos mi to nie wychodzi 16 w satalowce za duze wydaje mi się ale nie mowie nie i nie mowie ze tak
dzięki panie mijagi ojJ dlugo ci bede za nią dziekowaćmcsym pisze:Pasztet jakich mało
a za tą walize to musimy pół litra wypić na majówce, bo nie ma to tamto
to żes mi pojechał jak ja go moglem kupickonrad141 pisze:" Na początku był Chaos.. "
mcsym, konrad141, no troche racji macie ale dekla idzie dalej zalozyc i zaslonic te brzydką felge
Garyvw, dzięki ale do idealu mu wiele brakuje dzięki za dobre słowo
wypominany wydech zostal zmieniony
dla próby bedzie wyciety jeszcze srodkowy wydech cofne delikatnie ostatni bo chyba zaszalalem z tym jak wystaje lufa :green_fuck: i jak sie znajdzie fifke o wiekszej srednicy to tez sie przespawa
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
no to milo, naprawde bo jest co ogladac, przy okazji chetnie pogadam i poznam wlasciciela a te lampy z tylu to ci ukradne :green_fuck:vwosiu pisze:Fredi88, impreza juz dawno wpisana w kajecik juz prowadze rozmowy namawiające mcsyma co by sie tam zjawić może uda sie kogos jeszcze zabrac ze sobą więc mozesz liczyc na moją obecnosc