[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
no mi sie wlasnie wszystkie 3 podobaja i nie moge sie zdecydowac, dwie lampy i zeberka chrom wygladaja super ja mam 4 moze byc troszke lipa,mysle ze poszukam na poczatek z ta obwodka jak znajde tanio i w dobrym stanie to wezme, jak nie to bede szukal innego
pozdrowka i dzieki za pomoc jak i pozytywy
z maska to trzeba bedzie chwile poczekac, brak jej na stanie poki co
pozdrowka i dzieki za pomoc jak i pozytywy
z maska to trzeba bedzie chwile poczekac, brak jej na stanie poki co
Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 12:32 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
- robal264
- Kontakt:
no wlasnie sie zastanawiam bialko 1991 tez to proponowal ja rowniez myslalem zeby zalozyc ale troche mi szkoda lozysk jak mylicie taki 1cm by wystarczyl i nie zaszkodzil ?? maktos moze rysunek bo mi sie nie chce robic ?? zaniose jutro tokarzowi to mi zrobi
Ostatnio zmieniony ndz cze 24, 2007 13:38 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
- robal264
- Kontakt:
no racja z ta klapa to troche zje... teraz mam dwa odpryski po kamieniach to moze dospawa sie jeszcze z cm balchy wtedy bylo by ok
WRX ja mam tak samo,ciagnie na lewo i prawo,opona szeroka a nasze drogi h... na maksa,ale juz sie przyzwyczailem i nawet tego nie odczowam zbytnio tego male dyskomfortu
no chyba ze zbierznosci nie masz
WRX ja mam tak samo,ciagnie na lewo i prawo,opona szeroka a nasze drogi h... na maksa,ale juz sie przyzwyczailem i nawet tego nie odczowam zbytnio tego male dyskomfortu
no chyba ze zbierznosci nie masz
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
wiem cos o tym ja mam klamki bez zamkow i jak mi aku padnie to wchodze przez bagaznikrobal264 pisze:gorzej jak przypadkiem aku siadzie
P.S.
Robal! podaj mi na gg jeszcze raz swoj nr kom!
mk2 CL 1.3 MH > mk2 GTi 1.8 PF > mk2 GL 1.6 RH > Passat B3 Kombi GL 1.8 RP > Corrado USA 1.8 16V KR > Passat B3 Kombi GL 2.0 2E & mk2 GT 1.8 RP > BMW e36 coupe 318is > Passat B5 1.9 TDi & Mk3 GTi XX Jahre 2.0 ABF
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
to mialbys problem gdybys jezdzil jettka, bo w jettcie jest scianka miedzy bagaznikiem a tylna kanapa
mk2 CL 1.3 MH > mk2 GTi 1.8 PF > mk2 GL 1.6 RH > Passat B3 Kombi GL 1.8 RP > Corrado USA 1.8 16V KR > Passat B3 Kombi GL 2.0 2E & mk2 GT 1.8 RP > BMW e36 coupe 318is > Passat B5 1.9 TDi & Mk3 GTi XX Jahre 2.0 ABF
- robal264
- Kontakt:
napewno bym sobie jakos poradzil
A poki co dzieki koledze Maciek.wroc udalo mi sie zakupic od niego po okazyjnej cenie maske do mk2 i od razu w ruch poszla wiertarka i krazek scierny
Wyszlo jak wyszlo, nie wyglada super ale bedzie, do tego na srodku chce zrobic moze taki krzyz jak tam widac albo cos innego, tu mile widziane porady
Obecnie polewam to woda i czekam az sie pokaze rdza, tak szczerze mowiac to w ciagu jednego dnia mam juz miejscami deliktany nalot rudego proszku, mysle ze gdzies 2tygodnie i bedzie ok, nie chce aby zardzewiala w 100% tylko tak pol na pol, z reszta pokaze o co mi chodzi jak zrobie, ponizej kilka fotek
P.S. zostala jeszcze druga strona do zdarcia ale tam mam pewien pomysl wiec musi czekac do nastepnej soboty az bede mial wolne
pozdrawiam
A poki co dzieki koledze Maciek.wroc udalo mi sie zakupic od niego po okazyjnej cenie maske do mk2 i od razu w ruch poszla wiertarka i krazek scierny
Wyszlo jak wyszlo, nie wyglada super ale bedzie, do tego na srodku chce zrobic moze taki krzyz jak tam widac albo cos innego, tu mile widziane porady
Obecnie polewam to woda i czekam az sie pokaze rdza, tak szczerze mowiac to w ciagu jednego dnia mam juz miejscami deliktany nalot rudego proszku, mysle ze gdzies 2tygodnie i bedzie ok, nie chce aby zardzewiala w 100% tylko tak pol na pol, z reszta pokaze o co mi chodzi jak zrobie, ponizej kilka fotek
P.S. zostala jeszcze druga strona do zdarcia ale tam mam pewien pomysl wiec musi czekac do nastepnej soboty az bede mial wolne
pozdrawiam