Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Jetta MKIV VR5 by GranuL
miskieusz,
Lepiej dekory R32 wyglądają czy drewno? Bo mam fajną folie imitującą szczotkowane aluminium ale w jasnym wnętrzu chyba nie bardzo co?
myślałem nad usunięciem napisów z tylnej klapy jeszcze ale też się waham
Lepiej dekory R32 wyglądają czy drewno? Bo mam fajną folie imitującą szczotkowane aluminium ale w jasnym wnętrzu chyba nie bardzo co?
myślałem nad usunięciem napisów z tylnej klapy jeszcze ale też się waham
-
- Grupa Tomaszowska
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, jak usuniesz napisy i nie będzie Ci się podobać to zawsze możesz z powrotem przykleić
Jetta MKIV VR5 by GranuL
borzo, nigdy tak jak seryjnie już ładnie nie przykleję równo no i skąd taką mocną taśmę pod literki wyciętą wziąć. Obecnie mam pozostałe mi napisy A6 1.6 1.8T 1.8T 1.9TDI S6 i żadnego z nich nie przykleisz ponownie I na pewno nie tak równo a zwłaszcza napisu całego np. Bora
czerwiak5, no właśnie mam dylemat bo w A6tce miałem też jasne wnętrze właśnie z dekorami takimi w aluminium zamiast drewna i tam to fajnie wygladao
czerwiak5, no właśnie mam dylemat bo w A6tce miałem też jasne wnętrze właśnie z dekorami takimi w aluminium zamiast drewna i tam to fajnie wygladao
Jetta MKIV VR5 by GranuL
hm nie wiem czy jasne wnętrze z alu będzie dobrze wyglądało:/ za to napisy z tyłka wywal
-
- Grupa Tomaszowska
Jetta MKIV VR5 by GranuL
podpytam się ojca, bo kiedyś pracował w takich rzeczach a literki zmierzyć odległość i od linijki przykleić się da
Jetta MKIV VR5 by GranuL
a macie może jakieś pojęcie czy to drewno można regenerować może polerka je odnowi bo mnie troszkę denerwuje jego stan i takie lekkie pęknięcia lakieru. Bo jak się okazuje to prawdziwe drewno tylko zalane grubą warstwą lakieru nie jest to plastik.
Boje się właśnie o ile dobrze wygląda w miarę na rączkach to boje się że na konsoli się nie sprawdzi to aluminium.
Zdejmę z klapy chyba napisy w razie W dokleję samo V5
Czekają mnie zakupy aby wszystko było na 100% w aucie i można było spokojnie przemierzać tereny poza granicami kraju:
-poduszki skrzyni biegów
-tylna poduszka silnika
-górne mocowania amortyzatorów
-tuleje wahaczy przednie
-przewody wspomagania
-paski do wymiany
-rolki + rolka napinacza
-świece, przewody i kopułka
-filtr powietrza - od razu się zamontuje stożek
Przy grzebaniu zależy mi też na wyjęciu kolektora ssącego i pomalowaniu go w popielaty połysk
Boje się właśnie o ile dobrze wygląda w miarę na rączkach to boje się że na konsoli się nie sprawdzi to aluminium.
Zdejmę z klapy chyba napisy w razie W dokleję samo V5
Czekają mnie zakupy aby wszystko było na 100% w aucie i można było spokojnie przemierzać tereny poza granicami kraju:
-poduszki skrzyni biegów
-tylna poduszka silnika
-górne mocowania amortyzatorów
-tuleje wahaczy przednie
-przewody wspomagania
-paski do wymiany
-rolki + rolka napinacza
-świece, przewody i kopułka
-filtr powietrza - od razu się zamontuje stożek
Przy grzebaniu zależy mi też na wyjęciu kolektora ssącego i pomalowaniu go w popielaty połysk
Jetta MKIV VR5 by GranuL
GranuL, o kurczę ładna lista:p przewody wspomagania? Robiłem u siebie, polecałbym zmianę na nowe, jak kupiłem używkę, to padła po pół roku:/ powodzenia
Jetta MKIV VR5 by GranuL
miskieusz, wszystko nowe kupie bo to kosztuje grosze a mam jeszcze spore zniżki. Myślę że z robocizną się zamknę w 600-800zł
Naprawa o ile możliwa przewodów lub tanie podróbki nie wchodzą w grę bo to zawsze kończy się potem 2razy drożej.
Naprawa o ile możliwa przewodów lub tanie podróbki nie wchodzą w grę bo to zawsze kończy się potem 2razy drożej.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
taa taniocha i wgl Zależy jak dla kogoGranuL pisze: wszystko nowe kupie bo to kosztuje grosze
Jetta MKIV VR5 by GranuL
luki07, tu się nie wymienia rozrządu jest na łańcuchu a ze nie słychać łańcucha to nie ma co robić. Rolki tylko wymienię i będzie gitara i zobaczy się czy nie ma luzu. Myślałem żeby sobie wymienić nowe łańcuchy łyżwy itp.. ale po co jak wszystko jest ok.
Jak byłem w TVN to mi listę zrobili co trzeba naprawić bo badali dokładnie każde auto i tylko to było do roboty dlatego autko się nie dostało do programu.
Gumiś relatywnie tanio bo co tu takiego drogiego jest? tuleje 40zl paski 70zł poduszka 90zł rolka napinacza 40zł itp.. najdroższe będą przewody bo normalnie kosztują 180zł a ja szukam tych oryginalnych czerwonych. Do tego dolicz -50% około to jest chyba akceptowalne?
Jak byłem w TVN to mi listę zrobili co trzeba naprawić bo badali dokładnie każde auto i tylko to było do roboty dlatego autko się nie dostało do programu.
Gumiś relatywnie tanio bo co tu takiego drogiego jest? tuleje 40zl paski 70zł poduszka 90zł rolka napinacza 40zł itp.. najdroższe będą przewody bo normalnie kosztują 180zł a ja szukam tych oryginalnych czerwonych. Do tego dolicz -50% około to jest chyba akceptowalne?