wolisz w dolarach czy wolisz w PLN'ach heheKonradzikIV pisze:eeee każdy ma swoją cene

Moderator: G0 Karcio
hm generalnie wiadomo jak to jest z nie ori produktami, wiec ze wzgledow estetycznych (choc mozna było zostawic to normalnie) jest czesciowo wygładzony element łączenia ze zderzakiem, co w mojej opinii wychodzi tylko na plusmiqs pisze:Czytałem, że było szpachlowanie i montaż na stałe. Wynikało to ze złego spasowania, że nie dało się w ori miejscach założyć tak żeby dobrze wyglądało, czy po prostu taka zachcianka właściciela?
dojechać można tylko trzeba jechać spokojnie bez palowania samochodu.hunterek pisze:Scientist, aha ale czy po wymianie seryjnego k03 na hybryde mozna smigac i dojechac samochodem na strojenie czy wymagana jest ingerencja 2 auta (czyt. laweta) bo zastanawia mnie to czy jesli sobie wymienie wtryski , turbo to odpale samochod i nie bedzie z nim problemow tyle ze bedzie wymagal strojenia zeby usyskac wieksza moc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości