prędzej miskę rozwalisz niż zawiśniesz, weź poprawkę, że nasza miska jest jakieś 2cm niżej niż wahacze czyli najniżej położony element pod autemGranuL pisze:gwincie nie wjadę do garażu tylko zawisnę bezlitośnie
Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
- luki07
- _
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
ciąć kable? po co? przecież przekładasz tylko stelaż obudowę i szkło...nawet silniczek może zostać z małego, oj chyba nie doczytałeś dobrze, jak się za to zabrać
Jetta MKIV VR5 by GranuL
luki07, doczytałem kolego przeczytaj wcześniej parę stron opisywałem problem ja mam lusterko z pamięcią ustawień foteli to rzadkość mam aż 9pinów nie 5 i inne kostki i kable z trójkąta nie wyjdą starego a od małego lusterka pasują od stelaża dużego nie pasują są za krótkie nie wepniesz kostki w mechanizmie regulowania lustra bo są inne kostki i mechanizm trzeba było ciąż i przedłużać
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
ja przyjde to ci zrobie bo widze ze cos pokickales:D
GranuL, eee nie gadaj wjedziesz:P ja pod kątem 45 stopni zjechalem:D szurajac podwoziem ahhaa:D no ale u mnie w sumie troche gleba jest:< skrecił bys mniej i bylo by malinowo ^^ kit -40 minimum musisz wsadzic:/
powiem ci ze zalezy jaki silnik chyba . bo ja szuram micha...ale czesto na podjazdach zawisam albo na policjantach srodkiem:Dluki07 pisze:prędzej miskę rozwalisz niż zawiśniesz, weź poprawkę, że nasza miska jest jakieś 2cm niżej niż wahacze czyli najniżej położony element pod autem
GranuL, eee nie gadaj wjedziesz:P ja pod kątem 45 stopni zjechalem:D szurajac podwoziem ahhaa:D no ale u mnie w sumie troche gleba jest:< skrecił bys mniej i bylo by malinowo ^^ kit -40 minimum musisz wsadzic:/
Jetta MKIV VR5 by GranuL
zamiast kita -40 wystarczą springi to samo wyjdzie tyle że będzie mniej sztywny. Byłeś u mnie i wolałeś nie ryzykować heheh Ja na obecnej serii jak wjeżdżam to szoruję. Silnik 2.3 ma chyba tak samo jak Diesle bynajmniej springi pod tdi i 2.3 idą w jednej kategorii wagowej
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Chyba nie słyszeliście nic o 2 centymetrowych podkładkach pod silnik a dokładniej pod łapy, kupisz je u Kumana na tym drugim forum Sprawdzone i testowane
Tutaj masz link do Kumana
Tutaj masz link do Kumana
Ostatnio zmieniony pt lut 22, 2013 15:50 przez Gumiś 89, łącznie zmieniany 1 raz.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Gumiś 89, są są ale mi się nie chce w to bawić znane przerabiane sa gotowe zestawy które naprawde sporo mogą podnieść silniczek.
Jetta MKIV VR5 by GranuL
No to tak jak piszesz, tylko springi pozostały. W sumie się tobie nie dziwie bo jak bym miał chore plecy to też bym uciekał od gwintu hehe
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
Jetta MKIV VR5 by GranuL
Gumiś 89, testowales u siebie ? ja nie wiem czy bym ryzykowal. zalezy w jakiej kasie..jednak seria to seria :/.(jezeli chodzi o silnik) a tu nigdy nie wiadomo czy nie szkodzi..: /
Jetta MKIV VR5 by GranuL
orzech17111, są specjalne poduchy podnoszące silnik także nie ma strachu.
Gumiś 89, Gwint mi kręgosłupa nie zniszczyłby ;D to musiałaby być najgorsza wymówka ;D by nie wstawiać gwintu. To i nigdy tramwajem bym nie mógł jechać bo tam gorzej jak na gwincie
A poważnie zasmakowałem luksusu posiadania garażu i przez gwint z niego zrezygnować albo kupić gwint i stawić go na maksa w góre żeby jakoś wyglądało i wjeżdżać do garażu tez w sumie ledwo co to bez sensu. Dlatego jestem skłonny bliżej ku springom a na lata się wymieni na gwint na ten miesiąc czasu i potem powrót do serii
Gumiś 89, Gwint mi kręgosłupa nie zniszczyłby ;D to musiałaby być najgorsza wymówka ;D by nie wstawiać gwintu. To i nigdy tramwajem bym nie mógł jechać bo tam gorzej jak na gwincie
A poważnie zasmakowałem luksusu posiadania garażu i przez gwint z niego zrezygnować albo kupić gwint i stawić go na maksa w góre żeby jakoś wyglądało i wjeżdżać do garażu tez w sumie ledwo co to bez sensu. Dlatego jestem skłonny bliżej ku springom a na lata się wymieni na gwint na ten miesiąc czasu i potem powrót do serii
Jetta MKIV VR5 by GranuL
może na następny sezon
obecnie 2 gadżety zamówiłem drobne cieszące oko
znowu jestem w TVN Turbo i będę w odcinku gadać o losie..
obecnie 2 gadżety zamówiłem drobne cieszące oko
znowu jestem w TVN Turbo i będę w odcinku gadać o losie..
Jetta MKIV VR5 by GranuL
orzech17111, mój ziomek z Bydgoszczy podsadził to pod Bore ropniaka, oglądałem to na kanale i solidnie to wyglądało, wyżej na 2 palce od michy Jest ryzyko jest zabawa, z resztą czego się nie robi dla sytej gleby hehe
GranuL, pozdrów nas w telewizji !
GranuL, pozdrów nas w telewizji !