a teraz nie mam kasy na normalny obiektyw :d a chce sigme 24-70 f2.8
kefri na majówce dał mi sie pobawić i sie zakochałem ale duzooo innych wydatków wolałem sobie kupic sliki niz obiektyw hah

Moderator: G0 Karcio
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.
Ta ,czas i kasa leci a końca nie widać :green_fuck: hehebialko1991 pisze:dobrze że się wciąż coś dzieje
hee to jak założysz audio w zimę (jesli to kiedyś zrobisz:P) to je w ekspresowym tempie będziesz wyjmował bo już będziesz przyzwyczajony do tego jak będzie jeździć corrado a z CA bedzie pewnie z 100kg cięższy więc po co ci to :green_fuck:Fido_dido pisze:audio nie ruszone i pewnie dopiero na zime narazie bedzie gola blacha za fotelami
hmm tu chyba takiej az tragedii nie będzie, bo wygląda w miarę świeżoPonior pisze:Najważniejsze żeby świnia dobrze dmuchała, bo ostatnio ciężko dobrą swinie kupić
U mnie dopiero czwarta bez problemów ruszyła, a na przedostatniej 2 litry oleju przez wydech poszło, czuje to do dnia dzisiejszego w aucie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości