[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
Jak Ci zostało trochę farby do zacisków to już wiesz co z nią zrobić.ShauN pisze:Spodobał mi się motyw z tym malowaniem koreczków, może ja zapodam u siebie oczojebny czerwony ? :> Mogę mogę ?
Pewnie zrobisz to jeszcze przede mną więc jak to ogarniesz to pokaż jak wyszło.truckman pisze:mikew_86, kurde Taki prosty patent Jutro to tnę
masz VIP KARTĘ więc możesz to zrobić ale mam nadzieję, że kostek nie będziesz wklejał ?!?ShauN pisze:Spodobał mi się motyw z tym malowaniem koreczków, może ja zapodam u siebie oczojebny czerwony ? :> Mogę mogę ?
a co na taki fazowy radio-aktywny zielony lub żółty?
czerwień może wyglądać zbyt klasycznie
ShauN, rozumiem, że na Nysę będziesz to już miał zrobione ?
a co do koreczka od sprysków, wcale nie trzeba tego łapać za ten giętki dzyndzel ( bez skojarzeń proszę ) można się do tego dostać, bez łapania za to coś,wystarczy dobrze złapać po bokach i schodzi bez kłopotu ( bynajmniej u mnie )
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2010 21:46 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
oczojebliwy pomarańcz zarezerwowany dla prezesa Pelton'a
mi jeszcze chodziła po głowie biała perła ale stwierdziłem, że ma być jebię*** po oczach
mi jeszcze chodziła po głowie biała perła ale stwierdziłem, że ma być jebię*** po oczach
Ostatnio zmieniony czw maja 27, 2010 11:38 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.