[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
Według mnie tamte były lepsze.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
ja mam te lusterka w garażu, jak chcesz daj adres to Ci za free prześlę już za chwilę i zaprezentujesz jak się prezentuje na SDI brz ok ?brz pisze:Według mnie tamte były lepsze.
Ostatnio zmieniony czw maja 20, 2010 20:29 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
pelton, fajne fajne. Się podoba się.
Trzeba było jeszcze obudowę aku trzasnąć.
Trzeba było jeszcze obudowę aku trzasnąć.
• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
Super to wyszło, chyba podpatrzę i zrobię tak u siebie tyle, że w innym kolorze, żeby nie było tak samo.
W sumie ten uchwyt od bagnetu też mógłbyś maznąć. Niby pomarańczowy a jednak ten sam odcień byłby jeszcze bardziej na miejscu.
W sumie ten uchwyt od bagnetu też mógłbyś maznąć. Niby pomarańczowy a jednak ten sam odcień byłby jeszcze bardziej na miejscu.
Ostatnio zmieniony śr maja 26, 2010 17:00 przez mikew_86, łącznie zmieniany 1 raz.
a więc też zastanawiałem sie nad bagnetem ale postanowiłem tego nie ruszać, dobrze wyglada ten pomarańczowy aku nie ruszałem bo to za duże, przy aku myślałem bardziej o tym małym kwadracie na obudowie od aku ale odpuściłem to
wygląda to ładnie a co do spryskiwacza to się domyślam co może dziać się z lakierem, pewnię będzie się marszczył albo pękał.... zobaczymy w praciu, jak będzie lipa to się to zdejmie i założy nowe ori bez malowania.
Takie małe a cieszy
wygląda to ładnie a co do spryskiwacza to się domyślam co może dziać się z lakierem, pewnię będzie się marszczył albo pękał.... zobaczymy w praciu, jak będzie lipa to się to zdejmie i założy nowe ori bez malowania.
Takie małe a cieszy