ehhehe , wiem też się już tu przekonałem do nich - to tylko kwestia czasu lecz w następnym sezonie powinny być już białe oz lub coś do nich podobne . Narazie muszę doprowadzic auto do lepszej serii a dopiero potem upiększenia itd. Pozdr
[img]http://img530.imageshack.us/img530/6396/forum2lv0.jpg[/img]
------
ORYGINALNE części i akcesoria do VW !! Zapytaj na priv, ceny niższe niż w ASO !!!!
tak to wygląda na dzisiaj wewnątrz . Z zewnątrz nie mogłem zrobić lepszej sesji ponieważ padł wysprzęglik i dopiero w poniedziałek go wymieniłem i niestety wracam do domu dopiero w niedziele późnym wieczorem , więc w poniedziałek zrobię sesję lepszą a potem rozbieram go spowrotem , bo nikt nie chce podjąć się elektryki w moich okolicach a zostało już tylko podłączenie poduszek , krótkich świateł i centralnego zamka i posprzątanie w komorze lekko . Muszę niestety próbować sam ogarnąc elektryke na której zabardzo sie nie znam ale podlączyłem już tyle to moze dam rade resztę . Lepsze fotki niebawem ...
w komorze jeszcze nie myłem bo nie jest poizolowana elektryka ponieważ ciągle szukam i bez sensu potem rozcinać i dwa razy robić to samo :
fotka z fleszem w garażu :
fotka bez fleszu na zewnatrz :
Ostatnio zmieniony śr kwie 09, 2008 19:58 przez lawrai, łącznie zmieniany 1 raz.
fajne to wszystko nie myslales nad jakimis rajdowymi elementami w desce? panel z blachy, przelaczniki czy cos nie znam sie na tym ale u ciebie by pasowalo
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
że wróciłem dziś spontanicznie do domu na chwile to cyknąłem fotkę z kierunkami w zderzaku za co dzięki VoyteQ . Coś siedzi u mnie w elektryce i dziś znów rozkręcam je do blach po to aby spróbowac własnych sił z elektryką / mam nadzieje że dam rade dojechać na majówkę na której chciałbym bardzo być ...
hehhe nie kupiłem jeszcze znaczków . Ciągle się zastanawiam czy chrom czy czarne . Jak czarne to mam a narazie szkoda kasy bo są inne priorytety jak elektryka i dobre opony , bo narazie jeżdze na stalakach ponieważ 225/45/17 są za duże i za szerokie a szkoda mi lakieru aby obdzierały w nadkolach . Dlatego narazie sie cofam lecz wcześniej czy później będzie dobrze . Dołuje mnie tylko elektryka ale zapewne z czasem też sie da zrobić a jak nie to przerzucę ze sprawnego vera i nie bede sie bawił w elektryków po 400 zł bo taniej wyjdzie kupic całą i przerzucić tym bardziej że wiem już jak ... Pozdr
hmmm jak byś mieszkał bliżej mnie to jak bym dorwał mojego elektryka to by Ci ogarnął auto dla niego nie ma rzeczy niemożliwych a tak w ogóle co za felunek planujesz jak ten sprzedaż ?
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\ Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.