mała sesja w lesie oraz żwirowni..

Moderator: G0 Karcio
wiadomoŻuReK pisze:Na wiosnę trzeba będzie coś pozmieniać bo mi się już nudzi
Mają dokładnie po 8,5" ale raczej nie na sprzedaż... ciężko znaleźć coś fajnego aby tak przypasowało jak te prosiakitruckman pisze:Koło
jak coś to mogę twoje przygarnąć jeśli mają przynajmniej 8.5 cala![]()
jak jesteś zainteresowany to cene na pw rzuć.
ŻuReK pisze:ciężko znaleźć coś fajnego aby tak przypasowało jak te prosiaki
Mówiłem o sobietruckman pisze:Mam parę typow ale trzeba rozstaw zmieniać... Niby nie problem ale waga kola w gore itd.
Ty no chyba Cię nie lubię... tylko ja nie mogę trafić na promocje na alledrogo? Strasznie mi się podobają parabole ale akurat nie w polerce;) Rzucaj w grafit będzie mistrzŻuReK pisze:Dzisiaj szukałem felg na zimę i udało się wychaczyć oryginalne Parabole z Audi TT
17" (4x7.5") ET32 za bardzo śmieszną kasę jak na te felgi
Dałem 700złmiskieusz pisze:Ty no chyba Cię nie lubię... tylko ja nie mogę trafić na promocje na alledrogo? Strasznie mi się podobają parabole ale akurat nie w polerce;) Rzucaj w grafit będzie mistrz
Kupiłem na Allegro.. z wysyłką było około 200zł - nie pamiętam teraz dokładniekw pisze:Na pierwszej stronie widzę, że kupiłeś podłokietnik z materiału VW to ten z aukcji za ok 160 zł?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości