[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
moze sie czepiam, ale :jacek-special pisze:..:VoyteQ:.., ale z tego co widze masz zajebisty moment ja w vr6 o ile dobrze pamietam miałem 172NM a ty masz 142 i chyba tutaj tkwi cały sekret 77km u ciebie:)
taaa.....faktycznie przy 2300rpm ma 14x niutkow i cale 44 km sekret jak cholera
podczas scigania sie uzywa tego zakresu obrotow... ciekawe
ja tam przekłamywania licznika nie stwierdziłem - sprawdzane z gps przy moich 100 km/h gps pokazywał ~102 (licznik zaniża trochę bo koła większe). A co do praw fizyki - gdzie tu widzisz jakieś nieścisłości? pamiętaj, że do przyspieszenia nie tylko przebieg mocy i momentu ma znaczenieMajiic pisze:..:VoyteQ:.., ogladalem twoj filmik od 0-100, i powiem Ci ze cos za szybko.
Licznik Ci przeklamuje, bo fizyki sie oszukac nie da.
Pozdro
czy taki zajebisty to nie wiem, bo seria miała 140 myślę, że to po prostu kwiestia umiejętności osoby zmieniającej biegi (w przypadku obu aut ścigających się)jacek-special pisze:..:VoyteQ:.., ale z tego co widze masz zajebisty moment ja w vr6 o ile dobrze pamietam miałem 172NM a ty masz 142 i chyba tutaj tkwi cały sekret 77km u ciebie:)
hehe faktycznie się czepiasz po prostu silnik ciągnie od dołu i tyle... a podczas wyścigu to po zmianie biegu i tak jest powyzej 3500rpm, więc dół nie ma znaczeniamasakra pisze:moze sie czepiam, ale :
taaa.....faktycznie przy 2300rpm ma 14x niutkow i cale 44 km sekret jak cholera
podczas scigania sie uzywa tego zakresu obrotow... ciekawe
po pierwsze jakie 6 sekund? nie ja nagrywałem, faktycznie nagranie 3 ostatnich filmików to sam start i początek jazdy, ale w pierwszych trzech masz ponad 15 sekund jazdy nagrane, a każdy z tych wyścigów jest dokładnie na tej samej trasie (i każdy z wyjątkiem corrado wygrany, bo w tamtym wypadku jak szliśmy równo w 3/4 długości "trasy" jakiś chłop z krzaków wyszedł i trzeba było hamowac) A po drugie nie zwacałem nigdy uwagi na to jaką prędkość osiągam, ale jak chcesz to specjalnie dla Ciebie popatrzę, jeżeli Cię to męczy
wlasnie to wam probowalem przekazać.... ot tak.... ironicznie..:VoyteQ:.. pisze: a podczas wyścigu to po zmianie biegu i tak jest powyzej 3500rpm, więc dół nie ma znaczenia
Ostatnio zmieniony sob wrz 13, 2008 15:54 przez masakra, łącznie zmieniany 1 raz.
- sekator87
- gr. świętokrzyska
- Kontakt:
http://www.allegro.pl/item434591651_lam ... _nowe.html może jesteś zainteresowany to znalazłem bo widziałem że mierzyłeś takie ale miałeś tylko jedną.
Mój prawie GTI
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
/\ 22 str. Moja rajdówka - szukam sponsora /\
Komputerowa Diagnostyka VAG. Starachowice i okolice.
Jako że już po terminie zgłaszania zdjęc do kalendarza - takie 3 oto fotki próbują reprezentować moje autko (dwie z nich pojawiły się w temacie już wcześniej, ale zostały obrobione od nowa/dopracowane)
No i muszę się pochwalić - zdałem poprawkę z matematyki - dalej jestem studentem
No i muszę się pochwalić - zdałem poprawkę z matematyki - dalej jestem studentem