[GOLF MKIII] TDI by Rapix fotki... ostatnia str...
Moderator: G0 Karcio
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Starałem się Aczkolwiek mam teraz dylemat które zgłosic do kalendarza
[ Dodano: Pią Paź 12, 2007 5:07 pm ]
Wiec wczoraj wyjąłem zawias z tyłu przy pomocy Jakubka i Zalesia i opuściłem go o 2 ząbki teraz jest znacznie fajniej i auto nie stoi już jak "klin" teraz w miarę równo nisko, w niedziele może będę miał dystanse na tył zobaczymy co z tego będzie
[ Dodano: Pią Paź 12, 2007 5:07 pm ]
Wiec wczoraj wyjąłem zawias z tyłu przy pomocy Jakubka i Zalesia i opuściłem go o 2 ząbki teraz jest znacznie fajniej i auto nie stoi już jak "klin" teraz w miarę równo nisko, w niedziele może będę miał dystanse na tył zobaczymy co z tego będzie
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Wiec tak pogoda wiadomo jaka więc trzeba było po myśleć o jakiś kołach na zimę, i trafiły się w dobrej cenie 15cali, a że szukałem koniecznie 15 cali bo hamulce będę robił i 14 nie wejdą.a stal ciężko było znaleźć, kupiłem o to takie alu założyłem na auto i prawdę mówiąc auto wyglądało słabo, a że od początku miałem pomysł pomalować je wiec kupiłem farbę papier ścierny troszkę pracy i o to taki efekt jak po niżej:
i tak na dziś dzień wygląda golf
i tak na dziś dzień wygląda golf