Z S4 brałem się na nitro raz on wygrał raz ja..Wczoraj widziałem wyścig S4 z skuterem i S4 przegrałoMiChAoS pisze:w tymprzypadku akurat mialem na mysli nie disla tylko s4 (ta sama klasa)

Moderator: G0 Karcio
kupiles gotowy kit ?daniel1d pisze:Foty silnika ;
przy 24V powinno być pod 300KM ale nawet jak bedzie 280 to i tak bedzie efekt lepszy niż na nitrodaniel1d pisze:Trudno określić myslimy że na 0.5 baraz powinno być z 300 koni na takiej sprężarce w civicu na 0.5bara przyrost mocy był 50%..
wszystko kupowane oddzielnie.cowboy pisze:kupiles gotowy kit ?
Silnik odprężony będzie,doładowanie na początku 0.5 potem się zobaczy.cowboy pisze:mozesz zdradzić jakieś szczegóły tego setupu, czy silnik bedzie odpręzany, jakie doładowanie ?
no takcowboy pisze:przy 24V powinno być pod 300KM ale nawet jak bedzie 280 to i tak bedzie efekt lepszy niż na nitro
Tylko tak się pewnie Ci wydajeaw69 pisze:Wydaje sie ze to jakies malenstwo.
500PSaw69 pisze:Jaki potencjal ona ma ?
Dlaczego tak myślisz?aw69 pisze:tak jak patrze na fotki zamontowanej sprezarki to cos czuje ze lipa bedzie o ile fura się nie zapali, to bedzie napierdalac turbo w ściane grodziową.....
ale tu jest prawdziwe meskie turbo do tego silnika:
centymetr to az 10mmaw69 pisze:ile tam zostalo odleglosci z centymetr ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości