ale golfik naprwade ok

pozdro
Moderator: G0 Karcio
łuk jest tylko go za bardzo nie widaćlluukkaasss pisze:jak dla mnie kozak aleten pasek kosztem 20 zl na przedniej szybie beznadzieja nie dosc ze nie jets to czarny mat tylko zwykla folia do szyb to jeszcze nie ma "łuku" tylko walniety jest na prosto .
lampy chce zmienić ale na czarno czerwone chyba ze sie trafią clary nie drogie.Pimp_VW pisze:zmienic by monza bylo tylne lampy na klary , i z przdu dac grill na dwa swaitelka bez znaczka z lampkami klar i na dol doklade od Gti pod waski zderzczek ....
a dlaczego ma sie zwiększyć spalanie ? IC służy do schłodzenia powietrza, a co idzie z tym, zmniejszy sie jego objętość. Czy trzeba coś przerabiać to nie wiem za bardzo, ale napewno jakies rury i mocowanie dla IC. Mocy przybędzie i elastyczności napewnodawid018 pisze: co do IC to co mi to da w praktyce??o ile wzrośnie spalanie i czy przy dokładaniu IC będe musiał coś dłubać w silniku??auto ma 300 0000 km przebiegu i zastanawiam sie czy jest sens zakładać IC.
dokładnie, te nowe już lepsze, ale lepiej i tak by było INDIGLOPinhead pisze: Wizualnie autko wygląda dobrze ale te tarcze zegarów porażają tandetą i kiczem.
popraw to mocowanie, bo te wkręty szpecądawid018 pisze:tak rozwiązałem problem umieszczenia wskażnika ciśnienia doładowania.
[url=http://images3.fotosik.pl/164/c6b236ea0e5569ba.jpg]Obrazek[/URL]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości