MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Maximus-83, kurde nic nie mam, jak przestanie padać to wyskoczę zrobię ci zdjęcie 
Jest i foto

Tak jak kiedyś pisałem, przedni zderzak i listwa, albo będą wymienione albo polakierowane na nowo

Jest i foto

Tak jak kiedyś pisałem, przedni zderzak i listwa, albo będą wymienione albo polakierowane na nowo

Ostatnio zmieniony ndz mar 21, 2010 14:14 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.

- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- stepniak.p
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Spodobały mi się białe światła u kolegi sagano88, więc postanowiłem nabyć w Auchan za calutkie 11,99 zł 2 żarówki, super white +30%, zresztą nie istotne co pisali, ważne że świecą na biało i fajniej oświetlają drogę, muszę jeszcze władować w długie coś takiego, tylko może bardziej ala ksenon, bo chyba on jaśniej świeci( za bardzo mi się bez soczewki ksenon nie podoba, więc zależało mi żeby świeciły na biało, ale w długie może być)

Dodatkowo zagościły postojówki Blue Vision( podziękowania dla sagano88, świecą trochę bardziej na biało, kontrast jest, ale ledów nie chcę
)
Swoją drogą, nie polecam dotykać bańki przy montażu, żarówki które wyjąłem miały tak brudną i oklejoną bańkę jakimś syfem, że nie miało to prawa świecić
Teraz tylko znaleźć połamaną i pobitą prawą lampę aby przełożyć silniczek i odbłyśnik

Dodatkowo zagościły postojówki Blue Vision( podziękowania dla sagano88, świecą trochę bardziej na biało, kontrast jest, ale ledów nie chcę

Swoją drogą, nie polecam dotykać bańki przy montażu, żarówki które wyjąłem miały tak brudną i oklejoną bańkę jakimś syfem, że nie miało to prawa świecić

Teraz tylko znaleźć połamaną i pobitą prawą lampę aby przełożyć silniczek i odbłyśnik

Ostatnio zmieniony sob mar 27, 2010 15:41 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.

No to Ja Ci dam bo mam. Valeo oryginał. Ale bez instalacji i klosza. A i silniczka też nie ma bo nie było...truckman pisze:połamaną i pobitą prawą lampę aby przełożyć silniczek i odbłyśnik
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- Chlopak1988
- Forum Master
- Kontakt:
No żesz ku... Ja byłem w Auchanie i szukałem takich żaróweczek jak kolega sagano88 i nie znalazłem, kupiłem jakieś za 27 zł niby blue coś tam niby jak xenon, a świecą jak zwykłe żarówki;/ Wiec już zgłupiałem jakie to mają być... a zależało mi na tym żeby były białe...truckman pisze:Spodobały mi się białe światła u kolegi sagano88, więc postanowiłem nabyć w Auchan za calutkie 11,99 zł 2 żarówki, super white +30%
Swoją drogą, ile zajęła Ci wymiana żaróweczek? Ja chyba pobiłem sam siebie, bo obie lampy w 5, góra 10 minut zrobiłem, bez wyjmowania lampy się rozumie;))
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
truckman, zrob foto opakowania 

TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL