Dzięki.. niedawno narodził się nowy plan i powolutku działam w jego kierunku... po zimie powinno być wszystko gotowesebastian213 pisze:jak dla mnie panie golfina pierwsza klasa...bardzo miło sie na nią patrzy...bardzo ciekawe mody...powodzenia..

Moderator: G0 Karcio
Dzięki.. niedawno narodził się nowy plan i powolutku działam w jego kierunku... po zimie powinno być wszystko gotowesebastian213 pisze:jak dla mnie panie golfina pierwsza klasa...bardzo miło sie na nią patrzy...bardzo ciekawe mody...powodzenia..
300PS?ŻuReK pisze:Dzięki.. niedawno narodził się nowy plan i powolutku działam w jego kierunku... po zimie powinno być wszystko gotowe
Będzie dobrze jak z tego silnika (AGR) wyciągnę choć połowę z tegomiskieusz pisze:300PS?ŻuReK pisze:Dzięki.. niedawno narodził się nowy plan i powolutku działam w jego kierunku... po zimie powinno być wszystko gotowe
Obrysy zakupione, dokładkę cholernie ciężko znaleźć (zostaje ASO ale aż 300zł) a nad listwami się zastanawiam bo czarne pasują do mojego kolorku bordoluki07 pisze:czego tu jeszcze brakuje to zapewne obrysow, tylnej dokladni V6 i listew w kolor ale jak widze idziesz jak burza wiec pewnie masz to w planach
To się nie zastanawiaj tylko wszczepiaj virusa. Będziesz zadowolony.kalbi_vw pisze:No auto fajnie się przekształca, możesz mi powiedzieć czy duża jest różnica po samym programie agr'a bo mam taki sam motor i się zastanawiam nad tym.
Listwy zostają.. pakiet 25th idzie pod kolor + klamki. Dokładka V6 będzie z tyłu (o ile znajdę do kombi)Dominik2566 pisze:listwy zostaw na czarno dokładki też a dokładkę z przodu z V6
Po samym programie jest różnica lecz w porównaniu do tego co mam teraz (FMiC + wtryski 216) nie było, że tak powiem szału. Teraz autko ciągnie super lecz sam program na początek jak najbardziej wskazanykalbi_vw pisze:możesz mi powiedzieć czy duża jest różnica po samym programie agr'a bo mam taki sam motor i się zastanawiam nad tym.
???truckman pisze:ŻuReK, a korekte miałeś?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości