Prawie robi wielką roznicęGRZANA pisze:czyli bylem blisko bo to prawie jak drzwi

Moderator: G0 Karcio
Ale ja chcę zabudowac pełnowymiarowy subwoofer z pełnoprawną skrzynkądrunkmaster pisze:Ale mimo wszystko
wydaje mi się że bagażnik z tradycyjnym subem lepiej się sprawdzi niż jakiś moduł
pod siedzenie tudzież deskę
bliżej hellom do oryginału niż tym moim depodrunkmaster pisze: A co do lamp to ja bym pozostał przy tych, które masz,
niebieskie może i szpas-ale mam doświadczenie w temacie "zauroczenie jakim dyrdymałem"
a potem chęć powrotu do oryginalnego stanu rzeczy, więc niebieskim hellom mówimy stanowcze NIE
klima jest w planach, ale że już lato się kończy to pewnie na wiosnę będę zakładał. Narazie są inne plany związane z autem (np. polerka felg)drunkmaster pisze:A w ogóle to z zewnątrz wygląda fajnie, ja na twoim miejscu pomyślałbym
nad jakąś skórą a może klima? Mówiłeś chyba że masz w planach...
Pozdro
a no widzisz, parę rzeczy w aucie mi się udało samemu zrobić, może i to się uda... powiem tylko, że w teorii nie powinno być skomplikowane (zobaczymy jak będzie z praktyką)drunkmaster pisze:HO HO HO kolega od innowacyjnych projektów no to może być ciekawie i
bardzo oryginalnie, czekam z niecierpliwością na efekt końcowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości