PS. ładnie by wyglądała listwa bagażnika bez zamka

pozdraVWiam
Moderator: G0 Karcio
Oklejałem. Tak tylko chciałem zobaczyc czy będzie dobrze wygląda. Nie za bardzo mi to się widziało więc poszło w kubeł. Co do kół to te same, tylko będę je polerował, a środki w kolor auta malował. Będzie gwint więc wejdzie też dystansBulit pisze:Cieluś,
Miales czerwony pasek w tym grilu na 4 lampy. Malowales go czy oklejales folia?
na jakich laczkach teraz jezdzisz?
Noooo widze że sie dobrze dziejeCieluś pisze:będę je polerował, a środki w kolor auta malował. Będzie gwint więc wejdzie też dystans
Tak mam być nie długo jeśli chodzi o felgę. Na razie virtual, żeby zobaczyć jak wygląda...homsky pisze:Noooo widze że sie dobrze dzieje
Nawet mnie nie strasz, bo drugi raz już chyba tego nie przeżyjehomsky pisze:Mam nadzieje że limit pecha juz wykożystaleś i teraz dotrzesz bezproblemowo
No Rothenburg 19.03 lecimy. a ty ??homsky pisze:Do zobaczenia na spotach, już chyba wkrótce
Podniosę koło-koleś da gazu i pójdziePiszPan pisze:życzę dużo cierpliwości przy polerce bo zapewne będzie ci potrzebna
W końcu byś przyjechał, bo tylko obiecujesz i nic z tegoPiszPan pisze:za tydzień w piątek podjadę na milenijny
Niżej już jest. jak będę miał czas i czyste auto to cykne foto.GoBoss_malbork pisze:nizeeeeeeej
Gwint nie zbędny do będę wkładał dystans ok 1.5cm i oponkę 165/50/15Lukasz85 pisze:czego wiecej chciec bardzo ladnie sie prezentuje+ za gwint
homsky jaki problemhomsky pisze:dalej jestem zakochany w dwójce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości