wyrobi sie napewno tylko ze bedzie w tym czasie w IrlandiiURGI pisze:Miło popatrzeć na ten swap. Dajesz, dajesz!!!

Mam nadzieje, że na Rothenburg się wyrobisz ze wszystkim.

Moderator: G0 Karcio
wyrobi sie napewno tylko ze bedzie w tym czasie w IrlandiiURGI pisze:Miło popatrzeć na ten swap. Dajesz, dajesz!!!

Mam nadzieje, że na Rothenburg się wyrobisz ze wszystkim.

to dziwne, belka w wersji EU jest szersza jak w US, musiałeś chyba coś podciąćpapol pisze:Arczix pisze:Pdochodzi idealnie jak sie podegnie troche w 2 miejscachpapol pisze:w brew mitom ze nie pasuje bo cos tam
A tak to pełen szacunek za wkład pracy, czekam na finalną odsłone
Ja kompletnie nie podginalem,czy podcinalem,w zadnym miejscu,zdjalem stary zalozylem nowy.

Troszke było za ciemno na robienie fotek lub kręcenie jakiegoś filmiku, i Rafał się spieszył. Ale naprawde szacunek za wytrwałość i spełnienie marzenia, Vr jest cud miód i orzeszki, tego tutaj brakowało. Pozdrawiam
 Troszke było za ciemno na robienie fotek lub kręcenie jakiegoś filmiku, i Rafał się spieszył. Ale naprawde szacunek za wytrwałość i spełnienie marzenia, Vr jest cud miód i orzeszki, tego tutaj brakowało. Pozdrawiam 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości