a czemu ładne przecież są <wyśmiewacz>Ponior pisze:Byle nie te lampy sa tragiczne![]()

Moderator: G0 Karcio
a czemu ładne przecież są <wyśmiewacz>Ponior pisze:Byle nie te lampy sa tragiczne![]()
No i zepsułeś wszystko miała być niespodzianka
Oj tam pierdzielisz jeszcze powrócą chromowane lustra klamki, do tego kostki do wewnątrz no i może płyta wisząca na lusterku, a zapomniałbym o antence w chromie i napisie pioneer na tylnej szybieByle nie te lampy sa tragiczne![]()
a co nie lubisz tej wersji?a'la MK5 !
Nie nie maluje ponownie wraz z innymi panelami kilka odprysków było i rys a tak nie może byćpavo71 pisze:Ale to chyba jakiś stary filmik bo zderzak z tyłu nie pomalowany ??
Oooo...czajaa22 pisze:Żebyś wiedział śruby mnie wykończyły do tego jeszcze dzisiaj odkręcenie down pipe było masakryczne siłowałem się pod autem z godzinę
no to czekamyczajaa22 pisze:mam nadzieje ze zawita 19x PS
Narazie to sam muszę go poskładać i porobić parę drobiazgów bo stoi już ponad miesiąc na stopkach.pelton pisze:no to czekamyczajaa22 pisze:mam nadzieje ze zawita 19x PS![]()
![]()
kiedy planujesz odbiór auta
Oj żeby to tylko te warunki, bo żona też nie daje za bardzo pogrzebać przy aucieKoVal pisze:a najlepsze jest to, że właściciel działa przy nim sam, a osobiście przekonałem się, że tam w UK nie ma za dobrych warunków na takie naprawy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 60 gości