poczekaj do soboty jak będzie kompletDiagi pisze:Ta felga jest po prostu piękna, strasznie .:Racingowo się zrobiło tak jak lubię.

jutro za to jak będzie pogoda i chęci to założę w końcu lusterko fotochrom bo mi leży i czeka na swoją kolej

Moderator: G0 Karcio
poczekaj do soboty jak będzie kompletDiagi pisze:Ta felga jest po prostu piękna, strasznie .:Racingowo się zrobiło tak jak lubię.
zawsze możesz stać się jego właścicielem - wszystko ma swoją ceneAntonioo pisze:ały czas śledze temat patrze na nowości i aż mnie zatyka chciałbym naprawde mieć takie auto jak Ty..
Dokładnie lolo_golflolo_golf pisze:Jak czytam niektóre posty to dochodzę do wniosku że musisz sobie zrobić stronke z "golfowskim" ołtarzykiem i przez wpłatę 1zł na twoje konto będzie sobie można zapalić świeczkę![]()
![]()
mackowski30 pisze:Dokładnie lolo_golflolo_golf pisze:Jak czytam niektóre posty to dochodzę do wniosku że musisz sobie zrobić stronke z "golfowskim" ołtarzykiem i przez wpłatę 1zł na twoje konto będzie sobie można zapalić świeczkę![]()
![]()
szkoda, że nikt sie tu się jeszcze nie brandz...luje
i co najwazniejsze to funduszeAntonioo pisze: Ja podziwiam własciciela tego auta, bo zrobił coś z niczego, zwykły Golfa itp, a postarał sie miał cel i zrobił coś pięknegoi to mi sie własnie podoba
konsultant z podzielnością uwagi nie dość że zakłada lusterko to jeszcze podpowie jak wymontować co nie coKonradzikIV pisze:jutro za to jak będzie pogoda i chęci to założę w końcu lusterko fotochrom bo mi leży i czeka na swoją kolej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości