to co, szykuj glowe na niedziele;)cowboy pisze:flaszke to rozpijemy z Matijasem jak kupi golfika
Ty dalej z tymi winami czy sie naprawiles i gożka żałądkowa nie beee?? DJtoma to nawet nie pytam bo dla niego to aby mokre;p
Moderator: G0 Karcio
to co, szykuj glowe na niedziele;)cowboy pisze:flaszke to rozpijemy z Matijasem jak kupi golfika
narazie nei zapeszaj, niech Leonodjedzie w sobote i szampana mozna otwierac;)lipass pisze:to co - mam gratulować nabytku powoli?
lepiej nie zapeszaj, bo jak golfik zly ze go sprzedajesz to zacznie sceny robic i wirnik wydechem poleci;) :green_fuck:cowboy pisze:pewnie na siekierkach wysadzimy turbine podczas jazdy próbnej
w sumie jak juz, to ja wole podczas jazdy probnej, a nie jak juz go kupie :green_fuck:lipass pisze:chcę to widzieć
czym jezdzisz?lipass
Auto: RWD
nie zamierzam;) bedzie dobrze, mus byc dobrze, no chyba ze urzekniesz;)cowboy pisze:jak nie bedziesz jeździł jak emeryt to sie nie bedzie buntował
bedzie dobrze,Matijas pisze:bedzie dobrze, mus byc dobrze
narazie jeszcze nie, jak bede wiedzial w sobote ze na 100% Leon sprzedany to bede mogl graty zbierac;)cowboy pisze:kupiłeś tą 11-stke ?
GIT!cowboy pisze:za tydzień odbieram 230 dla Ciebie, nówki sztuki na korpusach ASV, wiec droga otwarta do 190KM
sie bedzie pod maska swiecilo;)cowboy pisze:BTW: kombinuj MAP sensor - dam Ci jeszcze kawałek kwasówki 50mm oraz ze 40 cm silikonu żebyś sobie dorobił ten ostatni kawałek z kwasa..
jakos ponizej 100 w detalu, to jest ten 3 barowy z ASZ montowany na rurzecowboy pisze:ile ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości