MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
Re: MKIV Variant - truckman
Grunt to dobre zdjęcie...miskieusz pisze:ty no z fotek kocur, nie wiem jak ten paździerz się jeszcze nie sprzedał!
A swoją drogą przydało by się jakby bardziej zachęcające ogłoszenie. Na moto allegro z ciekawym opisem bo na oto moto ciężko wyłowić w gąszczu tryliona ogłoszeń z variantami...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
MKIV Variant - truckman
steniu4, a w pompie to mam, ktos kto chce to znajdzie
A ja bede ogarnial niebawem elektryke szyb co by tyl mozna bylo otworzyc rozkminilem panel i mam pomysl na przyciski od razu z tylu silniczki dodam, no i czas to mfd kupic
A ja bede ogarnial niebawem elektryke szyb co by tyl mozna bylo otworzyc rozkminilem panel i mam pomysl na przyciski od razu z tylu silniczki dodam, no i czas to mfd kupic
MKIV Variant - truckman
To już nie wiem... Robisz, sprzedajesz... Mocny! Pierwsze s6 znam. Fajne auto. Właściciel to brat samego szefa firmy z ramki od rejestracji...
Ale ale jak już pchac się w takie OC to może wyższy segment i LPG jak na młodego człowieka przystało
http://moto.allegro.pl/audi-a8-4-2-v8-f ... 31235.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ale ale jak już pchac się w takie OC to może wyższy segment i LPG jak na młodego człowieka przystało
http://moto.allegro.pl/audi-a8-4-2-v8-f ... 31235.html" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant - truckman
steniu4, sprzedaje, ale czy to przeszkadza zeby zrobic w koncu szyby? To ulatwi sprzedaz, MFD moze faktycznie przesada, ale zmieniarka w deske by sie przydala Auto caly czas jest na sprzedaz
Apropo A8 to s6 wyglada 100 razy grubiej
Apropo A8 to s6 wyglada 100 razy grubiej
MKIV Variant - truckman
Fakt, stare a8 wyglada jak stare 100 cygaro
Nie no spoko. Rób rób. Przydadzą mi się szyby z tyłu. (klientelo się namyśla odnośnie niebieszczaka) do soboty wszystko będzie jasne. Muszę do tego czasu wymienić tuleje przód i szybę czołową
Nie no spoko. Rób rób. Przydadzą mi się szyby z tyłu. (klientelo się namyśla odnośnie niebieszczaka) do soboty wszystko będzie jasne. Muszę do tego czasu wymienić tuleje przód i szybę czołową
MKIV Variant - truckman
steniu4, nie wiem kiedy tyl ogarne bo to kwestia nowych blach drzwi i musze w dobrej monecie znalezc
- kurczepieczone
- Ma gadane
MKIV Variant - truckman
Wszystko oprócz przycisków będzie jak w oryginale? Może, jak nie sprzedasz zanim sprzedam swojego to pofatyguję się na jakieś oględzinytruckman pisze:A ja bede ogarnial niebawem elektryke szyb co by tyl mozna bylo otworzyc
MKIV Variant - truckman
kurczepieczone, warto się pofatygować... Jest kawałek, ale naprawdę
MKIV Variant - truckman
Powiem ci tak, nie wiem czy z tyłu założę przyciski w drzwi, znając mnie nie bo nie lubię jak ktoś za mnie otwiera okna poza tym kombinuję z ori przyciskiem w prawych drzwiach pasażera i narazie się spalił i tylko świeci, ale okna nie otworzysz nim, także nie wiem jeszcze jak to do końca rozwiążę. Z przodu na panelu kierowcy na pewno zmienię przyciski na te co mam teraz tylko w ori obudowie, także będzie lala. Zresztą na spokojnie, mam tylko zagawostkę z jedną rzeczą, ale na to też przyjdzie czasWszystko oprócz przycisków będzie jak w oryginale? Może, jak nie sprzedasz zanim sprzedam swojego to pofatyguję się na jakieś oględziny
Także na pewno chce zrobić żeby można było otwierać w końcu wszystkie okna guziczkami, kwestia taka czy poza kierowcą ktoś jeszcze będzie mógł.
- kurczepieczone
- Ma gadane
Ja raczej preferuję oryginalne rozwiązania, więc pewnie wolałbym to przerobić na "prawdziwe" No chyba, że jest to jakieś poważne przedsięwzięcie...truckman pisze:Powiem ci tak, nie wiem czy z tyłu założę przyciski w drzwi, znając mnie nie bo nie lubię jak ktoś za mnie otwiera okna poza tym kombinuję z ori przyciskiem w prawych drzwiach pasażera i narazie się spalił i tylko świeci, ale okna nie otworzysz nim, także nie wiem jeszcze jak to do końca rozwiążę. Z przodu na panelu kierowcy na pewno zmienię przyciski na te co mam teraz tylko w ori obudowie, także będzie lala. Zresztą na spokojnie, mam tylko zagawostkę z jedną rzeczą, ale na to też przyjdzie czasWszystko oprócz przycisków będzie jak w oryginale? Może, jak nie sprzedasz zanim sprzedam swojego to pofatyguję się na jakieś oględziny
Także na pewno chce zrobić żeby można było otwierać w końcu wszystkie okna guziczkami, kwestia taka czy poza kierowcą ktoś jeszcze będzie mógł.
W tym cała przyjemność, jechać po auto kawał drogi i potem kawał drogi nim wracaćsteniu4 pisze:kurczepieczone, warto się pofatygować... Jest kawałek, ale naprawdę
MKIV Variant - truckman
pół biedy jak masz pewniaka a nie same składaki i wynalazkikurczepieczone pisze:W tym cała przyjemność
pamiętam jak golfem wracałem, banan na gębie nie zgasł przez całą drogę
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
MKIV Variant - truckman
dorzuć tysiaka i zaliczkę to ci ori mogę założyć, moje auto, moje potrzeby, moje doposażanieJa raczej preferuję oryginalne rozwiązania, więc pewnie wolałbym to przerobić na "prawdziwe" No chyba, że jest to jakieś poważne przedsięwzięcie...
składaki i wynalazki
- kurczepieczone
- Ma gadane
Jak będzie pewniak, to warto jechać. Tym bardziej, że auto forumowe, więc sprzedawca nie anonimowy jak już mam jechać daleko po auto to wolę wiedzieć, że może nie jest idealne ale wiadomo jakie jest, niż kupować od handlarza igiełkę, z którą potem będą same problemy. Bo, nie oszukujmy się, idealnego Varianta z małym przebiegiem to można kupić w Reichu za 6000+ euro.owies pisze:pół biedy jak masz pewniaka a nie same składaki i wynalazkikurczepieczone pisze:W tym cała przyjemność
pamiętam jak golfem wracałem, banan na gębie nie zgasł przez całą drogę
Truckman, jak od Ciebie kupię, to se sam przerobię (moje auto, moje potrzeby ), tylko czy to będzie w przypadku twojego auta podmiana boczków czy trochę większa ingerencja w instalację?
Lepszy pewny składak i wynalazek niż "rodzynek" zlepiony z kilku różnych "rodzynków".