pompe mozesz dorzucic kupujacemu za dodatkowa kase, jesli bedzie chcial.
pozdr.
Moderator: G0 Karcio
masz racje tak zrobięk-meal pisze:ja bym sobie odpuscil 11mm jesli planujesz sprzedaz. mialem podobny "dylemat" pare miesiecy temu i wydaje mi sie, ze dalsze modzenie nie ma sensu.
pompe mozesz dorzucic kupujacemu za dodatkowa kase, jesli bedzie chcial.

coś wiem na ten temat, w zeszłym roku namęczyłem się trochę nad uruchomieniem klimy...miał być tylko kompresor do wymiany a....okazało się że dziurawa jest chłodnica klimy(kupiłem nową) , nowa sprężarka( nie regenerowana-poprostu nowa) , następnie nie funkcjonował poprawnie filtr klimy( przy próbie odkręcenia owych węży jeden poległ)kupiłem nowy filtr i odrazu nowy włącznik do niego-starego nie dało się odkręcićcowboy pisze:
masz racje tak zrobięmoze ktoś zabierze tego parcha jak mu dorzuce ta 11-stke
wczoraj chciałem odkręcić chłodnicę klimy - TRAGEDIA
króćce i nakrętki od wężów są aluminiowe w związku z czym sie utleniają i za ch... nie chce to puścić
dowiedziałem się że podobno 1 na 5 da się odkręcić...
jeszcze nie dotarł ale jak tylko dojdzie to zakładamgolfer_1984 pisze:cowboy, jest dystans na przodzie??
nie wiedziałem że kolejka bedzie po niegoChristopherek pisze:w razie sprzedaży auta jestem już w kolejce:-)

jest przespawanymasakra pisze:pokaz jak poprowadziles górną rurę, a jak nie masz fotki to narysuj, bo widze, ze wlot w coolerze nie jest przespawany, a mnie to ciekawi
wygląda tak samo ale zderzak od VENTO jest wypchniety do przodu o jakies 5cm, więc jest tam troche wiecej miejscaa co zyskujesz zmieniając zderzak od vento bo wygąda na taki sam jak w golfie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości