ha a ja siedziałem i nawet miałem okazje się przejechać w nichczajaa22 pisze:hehe zacznijmy od tego że kierownik nie da nikomu usiąść od tak na tych swoich nowych skórkach

Moderator: G0 Karcio
ha a ja siedziałem i nawet miałem okazje się przejechać w nichczajaa22 pisze:hehe zacznijmy od tego że kierownik nie da nikomu usiąść od tak na tych swoich nowych skórkach
łeee ty mu klapę zrobiłeś wiec musiał się jakoś odwdzięczyćtrzeci5 pisze:ha a ja siedziałem i nawet miałem okazje się przejechać w nichczajaa22 pisze:hehe zacznijmy od tego że kierownik nie da nikomu usiąść od tak na tych swoich nowych skórkach
hehe nie kupiłem sobie nowąlolo_golf pisze:To aż musiałeś wykręcić z auta do zdjecia?
oj coś mi się zdaje że te prawie zagości u ciebie do końca bo ty przecież nigdy go nie skończysz i zawsze będą jakieś modyfikacjeprawie gotowy
dbałość o szcz.czajaa22 pisze:a te popielniczki to nie kumam przecież to będzie schowane
Scientist pisze:ori z 337
czekam aż fele dojdą to sobie tapetę na pulpit ustawie w końcuKonradzikIV pisze:prawie gotowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości