moze jednego mi podebrales, bo twoje oferta wydaje sie bardziej rozsądnagluszcz pisze:Na auto jest dwóch zainteresowanych jednak czekam na konkrety z ich strony

Moderator: G0 Karcio
moze jednego mi podebrales, bo twoje oferta wydaje sie bardziej rozsądnagluszcz pisze:Na auto jest dwóch zainteresowanych jednak czekam na konkrety z ich strony
czajaa22 pisze:oby trzymam za słowo poza tym wiadomo co będzie dalej wiec i forum będzie
Kamel pisze:W sumie RS4 Avant to też VAG, więc po co zmieniać
skoro chcesz sprzedac auto bez gratow R32- to wnioskuje ze 2,8 4 MOTION ...plus pomysl na uturbienie tego moze byc twoim nowym planem.gluszcz pisze:Kamel pisze:W sumie RS4 Avant to też VAG, więc po co zmieniaćale to nie moj portfel
portfel może być Ilony albo co lepsze skarbonka młodegogluszcz pisze: ale to nie moj portfel
prawa rynku PLSebek pisze:moze jednego mi podebrales, bo twoje oferta wydaje sie bardziej rozsądna
nie potwierdzam i nie zaprzeczamSebek pisze:Jezeli jednak masz tez opcje sprzedania w calosci to stawiam ze uderzysz w ORI .:R32 ...z tego co słyszałem od pewnej osoby masz slabosc na punkcie tego auta
własnie najgorzej że oni szukaja w moim portfeluKonradzikIV pisze:portfel może być Ilony albo co lepsze skarbonka młodego
....KonradzikIV pisze:będzie dobrze
chyba Piotrek już wyrósł z półśrodków i jak teraz zapier@$%$#%@# to będzie kosa po całości - skoro to auto weekendowo zlotowe....Sebek pisze:skoro chcesz sprzedac auto bez gratow R32- to wnioskuje ze 2,8 4 MOTION ...plus pomysl na uturbienie tego moze byc twoim nowym planem.
hmmmmm słabość to on ma do rudej wody i kobietSebek pisze:Jezeli jednak masz tez opcje sprzedania w calosci to stawiam ze uderzysz w ORI .:R32 ...z tego co słyszałem od pewnej osoby masz slabosc na punkcie tego auta
tak jak i ty tylko on gustuje w trochę starszych sadze.słabość to on ma do rudej wody i kobiet
Dzieki za pomocFrykas pisze:a ja wiem i wam nie powiem
thx ,Dani90 pisze:A szkoda granatowego no ale skoro to auto weekendoweCzekam na kolejny temat, i powodzenia w szukaniu wymarzonego auta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości