MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Juz nie ma napisów z tyłu
U kolegi w warsztacie robilem wiec skasowal mnie 100 zl za cale auto. Normalnie chyba kolo 150 zl.
U kolegi w warsztacie robilem wiec skasowal mnie 100 zl za cale auto. Normalnie chyba kolo 150 zl.
Ostatnio zmieniony pn lis 02, 2009 14:58 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
truckman, jeszcze na wiosne dokladeczka przód od V6 i tylna dokladka pod parktronic i to w kolor + listwy
W przyszlym tygodniu bede zamawial dokladke tylną i od razu zamontuje tam czujniki
W przyszlym tygodniu bede zamawial dokladke tylną i od razu zamontuje tam czujniki
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
To akurat słuszne posunięcie Także mam taki sam plan odnośnie tylnej dokładki, przednią odpuszczam, ori w kolorze jest fajna ( zresztą dla tych 2 wlotów nie ma sensu wydawać kaskishowtime pisze:W przyszlym tygodniu bede zamawial dokladke tylną i od razu zamontuje tam czujniki
Tylko narazie muszę się nacieszyć tym co mam teraz, bo kasa włozona
Ostatnio zmieniony pn lis 02, 2009 15:36 przez truckman, łącznie zmieniany 2 razy.
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
przednia dokladka zmienia mocno wizualnie przod.. niby dwa wloty ale ma inny ksztalt i nadaje charakteru.. co do tylu.. mam czujniki ori z kostka.. dokladke tez ale niestety do bory
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tylna klapa po usunieciu znaczków nadała temu autku takiego charakterku wywalilem litery i zostal tylko znaczek VW ten z zamkiem coś pięknego... zaluje ze dopiero teraz to zrobilem
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Dokładnie tak jak pisze kolega powyżej, całość pod lakier i auto zupełnie inne na plus. A tak między nami to jak pomalujesz będziesz miał Golfa bardziej podobnego do mojegotruckman pisze:Jak listwy i dokładki pomalujesz to też się ucieszysz i będziesz żałował, że dopiero terazshowtime pisze: zaluje ze dopiero teraz to zrobilem
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No cóż, ostatnie dni przyniosły bardzo wiele pozytywnych zmian
Zaczelo sie od malowania dolnych dokładek w kolor. Autko wyglada jakby jeszcze nizej siadło, zwłaszcza z przodu lakier jest ciut jaśniejszy, ale ciezko uzyskac idealny efekt na plastiku nie malowanym wczesniej.
Roboty bylo sporo, bo zdejmowalem zderzaki zeby nic nie uszkodzic, ale warto bylo
Dodatkowo włożyłem spowrotem pakiet letni, bo sniegu nie widac ostatnio i juz tydzien ganiam na S-linach zeby sie jeszcze nacieszyc
Licznik dostal malą naklejke, bardzo klimatyczną wycietą ze srebrnej folii.
No i tylna klapa dostala malutką naklejkę
Na nastepny ogień idą listwy zderzaków i drzwi. Też robie sam. Podkład bezbarwny do plastiku, szary podkład, baza i klar - wyglada jak z lakierni
Zaczelo sie od malowania dolnych dokładek w kolor. Autko wyglada jakby jeszcze nizej siadło, zwłaszcza z przodu lakier jest ciut jaśniejszy, ale ciezko uzyskac idealny efekt na plastiku nie malowanym wczesniej.
Roboty bylo sporo, bo zdejmowalem zderzaki zeby nic nie uszkodzic, ale warto bylo
Dodatkowo włożyłem spowrotem pakiet letni, bo sniegu nie widac ostatnio i juz tydzien ganiam na S-linach zeby sie jeszcze nacieszyc
Licznik dostal malą naklejke, bardzo klimatyczną wycietą ze srebrnej folii.
No i tylna klapa dostala malutką naklejkę
Na nastepny ogień idą listwy zderzaków i drzwi. Też robie sam. Podkład bezbarwny do plastiku, szary podkład, baza i klar - wyglada jak z lakierni
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
pięknie, wszystko w mojej osobistej asyście robioneNo cóż, ostatnie dni przyniosły bardzo wiele pozytywnych zmian
idziesz mocno do przodu Tomek, tak 3maj
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;