Moderator: G0 Karcio
po to zeby przyszły własciciel miał orurowanie z kwasiaka i ładny FMIC schowany pod zdesiem z venciakaMatijas pisze:przeciez auto idzie na handel, a przynajmniej mialo isc, to po co idziesz w wiekszy IC i przebudowe fmica![]()
Tak samo zrobione czy ori?? Bo doszly mnie sluchy ze robia sie takie same jak twoje u jednego goscia na chaciecowboy pisze:widziałem że felgi takie jak moje poszły jak ciepłe bułeczki..
eee to chyba nie moje bo nad swoimi własnie pracuje... dzisiaj jeszcze 2 tylne felgi przejade bo jutro chce wsadzić to do autaMaciek23 pisze:Bo doszly mnie sluchy ze robia sie takie same jak twoje u jednego goscia na chacie
heh, faktycznie moj chrzesny jest lakiernikiem, ale teraz juz nie bierze takich robot, mi w drodze wyjatku Leona ma pomalowac;)ArtBiGT pisze:cowboy napisał/a:
pytanko ile moze kosztowac lakierowanie całego auta ?
uderzaj do Matijasa, jego rodzina się tym zajmuje.
Szewc bez butow chodziArtBiGT pisze:uderzaj do Matijasa, jego rodzina się tym zajmuje.
Po prostu zeby sie dobrze prezentowal jak bedzie spychany z Swietkrzyskiego do WislyMatijas pisze:Widze, ze chcesz jeszcze mocniej przyinwestowac w sztrucla przed sprzedażą
Kri$ pisze:Po prostu zeby sie dobrze prezentowal jak bedzie spychany z Swietkrzyskiego do Wisly
Ty godzine jak juz ze 3 tygodnie walczecowboy pisze:trzeba sie pałować godzine z jedną felgą ręka sie grzeje
moze ta fotka lepiej odda kolorKri$ pisze:fele sprawiaja wrazenie jakby byly na bialo pomalowane...
to juz lepiejMZiobro pisze:w okolicznych wioskach średnio 2000-2500PLN-to znośna cena..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości