Golf IV GTi BurberryWagon powered by ShauN^
Moderator: G0 Karcio
- ShauN
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Nie no, przez tyle lat jeżdżenia mam już taki rentgen w oczach że nie ma batapyro pisze:ShauN, bez obaw, opona o profilu 40 nie boi się żadnej dziuryz doświadczenia wiem, że nawet te duuuże nie straszne ;d

Ale nie moge się już doczekać letniego zestawu i wypadu do Nysy na zlocik... Widok korowodu VWejów na autostradzie - bezcenny

ShauN, heheh ostatnio wracałem z Bydgoszczy do Wrocka i jechałem przez DTR, wszystko ładnie pięknie do momentu jak nie wyjechałem z Trzebnicy na drogę do Wrocka, MIAZGA, ser szwajcarski ponadgryzany przez myszy :green_fuck: , na szczęście robią tą drogę
uffffff
będzie dobrze chłopak 

nie ma obawy, są jeszcze mniejsze kondomy niż 40, ogólnie skanowanko drogi i dziur i będzie ok, kilka razy wpadłem w jakąś dziurkę ale koła jak i zawias mają się okShauN pisze:Nie no, przez tyle lat jeżdżenia mam już taki rentgen w oczach że nie ma bata Dam rade

- ShauN
- Kontakt:
Auto do lakiernika idzie w poniedziałek dopiero... Druga helenka dogiglana od kolegi z forum, cinek2004
A przy okazji pochwalę się nowymi nabytkami....
Daszek R32, wprawdzie nie oryginał, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...

oraz
Obrysówki w przedni zderzak :

Wszystko w tym tygodniu powinno być zrobione.
Na dniach dorzucę jeszcze foto z pomalowanymi dekorami z wnętrza...
No i niebawem zakładam nowy felunek, już nie mogę się doczekać
Pozdro

A przy okazji pochwalę się nowymi nabytkami....
Daszek R32, wprawdzie nie oryginał, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma...

oraz
Obrysówki w przedni zderzak :

Wszystko w tym tygodniu powinno być zrobione.
Na dniach dorzucę jeszcze foto z pomalowanymi dekorami z wnętrza...
No i niebawem zakładam nowy felunek, już nie mogę się doczekać

Pozdro
- ShauN
- Kontakt:
irko pisze:No no,goferek przedni,no i tez czarnypogratulowac! A tak przy okazji,mozesz zdradzic gdzie kupowales obrysy i ile wycalowales?
Dzięki

Panie, gdzie te zdjęcia? 

• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;